Büyük bir ortaklık geldi: BNB fiyatı geri dönüşe mi hazırlanıyor?
Büyük bir ortaklık geldi: BNB fiyatı geri dönüşe mi hazırlanıyor?

Büyük bir ortaklık geldi: BNB fiyatı geri dönüşe mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Labs, hisse protokolü pSTAKE ile stratejik bir ortaklık ilan ettiğinden, BNB fiyatı geri dönüş yolunda ilerliyor. Ortaklığın ekosisteme daha fazla likidite getirmesi bekleniyor. Analistler, Binance coin için önümüzdeki birkaç ay içinde 4.000 ila 5.000 dolar arasında bir hedef belirlediler.

BNB, yeni stratejik ortaklıkla çıkış yolunda

Binance Labs, pSTAKE Finance’e stratejik bir yatırım yaptı. Risk sermayesi kolu, BNB ekosisteminin likiditesini artırmaya hevesliydi. Bu nedenle bu stratejik yatırım, BNB ekosisteminin anahtarıdır.

Binance zincirindeki hisse varlıklarının kanıtı pSTAKE’de stake edilebilir ve kullanıcılar getiri elde etmek için likit stake edilen temsili tokenleri basabilir.

Kripto ekosistemindeki mevcut kan banyosunun ortasında, Binance coin fiyatı 286,20 doların üzerinde kaldı ve altcoinin toparlanması için yükseliş hissini körükledi.

Analtistler, stratejik ortaklığın BNB’nin faydasını ve kripto ekosisteminde benimsenmesini artırabileceğine inanıyor.

Binance Labs İcra Direktörü Ken Li, şunları söyledi:

Binance Labs, BNB Liquid Stake’i başlatırken ve BNB Chain ekosistemine ek DeFi inovasyonu getirirken pSTAKE Finance’i desteklemekten heyecan duyuyor. pSTAKE’e liderlik eden ekibin kalitesinden heyecan duyuyoruz ve yakın işbirliği için sabırsızlanıyoruz.

pSTAKE, kullanıcıların varlıklarını stake etmelerine ve temel ağı güvence altına almalarına olanak tanıyan bir çözümdür. Kripto analisti Gert van Lagen, Binance coin fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin için yükseliş hedefi belirledi. Elliottwave kanal yöntemine göre, önümüzdeki birkaç ay içinde 4.000 ila 5.000 dolar arasında bir hedef mümkün. Elliottwave kanal yöntemi, piyasa davranışının anahtarıdır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin