BNB fiyat analizi: BUSD etkileri kripto para birimine nasıl yansıdı?

BNB fiyat analizi: BUSD etkileri kripto para birimine nasıl yansıdı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance para çekme işlemleri ve BUSD itfaları, Paxos kısıtlamalarının ardından arttı. Kripto para borsasındaki net çıkışlar son 24 saatte 788 milyon dolara ulaştı.

Kripto para borsası Binance, yatırımcıların Paxos ve onun stablecoin’i Binance USD’ye yönelik son düzenleyici işlem haberlerinden ürktüğü için son 24 saatte para çekme işlemlerinde artış gördü.

Blockchain istihbarat platformu Nansen’den derlenen veriler, Binance’in 2,7 milyar $’lık çıkışın yaklaşık 1,97 milyar $’ı aşması nedeniyle 788,5 milyon $’lık 24 saatlik çok zincirli token net çıkışı kaydettiğini gösteriyor. Bu gelişmelerin ardından gözler BNB fiyat analizine döndü.

BNB fiyat analizi: tepkiler nasıl gerçekleşiyor?

BNB fiyatı, dolar karşısında güçlü bir düşüş başlattı. BNB 300 doların altında işlem gördü ve şu anda düşüş işaretlerini devam ettiriyor. BNB fiyat analizi 320$ direnç bölgesinden güçlü bir düşüş tepkisi gördü. 

Son haberler BNB’de bir düşüş dalgasını başlattı. Fiyat 300 dolarlık destek bölgesinin altına düştü. BNB fiyatı, 285 dolarlık destek bölgesinin altında kaldı. BNB/USD paritesi 283 dolar civarında bir dip oluştu. 

Yukarı yönde, ani bir direnç 292 dolar bölgesine yakın. 321 dolardan 283 dolara düşüş hareketinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesine yakın. Bir sonraki büyük direnç 300 dolar seviyesinin yakınında. 

BNB fiyatı için destek bölgeleri

BNB fiyat analizi; 300$ direncini aşamazsa aşağı yönlü hareketine devam edebilir. Aşağı yönde ilk destek 285 dolar seviyesinde yer alıyor.

En büyük destek 275 dolarda bulunuyor. Haberlerin sıklaşması düşüşü tetikleyebilir. 275 dolarlık desteğin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, 250 dolarlık desteğe doğru uzun süreli bir düşüş olabilir.

Teknik göstergeler

  • 4 Saatlik MACD – BNB/USD için MACD düşüş bölgesinde hız kaybediyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – BNB/USD için RSI şu anda 50 seviyesinin altında.
  • Destek Seviyeleri – 285$, 282$ ve 265$.
  • Direnç Seviyeleri – 300$, 305$ ve 320$.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin