Bloomberg'den Bitcoin ve Ethereum tahminleri
Bloomberg'den Bitcoin ve Ethereum tahminleri

Bloomberg’den Bitcoin ve Ethereum tahminleri: Yatırımcılar bayrama hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Merkez Bankası Fed’in faiz oranlarını yükseltmesine rağmen, Bitcoin ve Ethereum diğer varlıkların çoğunu geride bırakmayı sürdürüyor. Bloomberg Intelligence’a göre, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali “kriptoların değeri için başka bir kilometre taşı” oluşturuyor. Ek olarak, araştırma, Bitcoin’in Rusya’nın işgalinden bu yana %20 oranında arttığını, bu da ham petrolün kazancının iki katından fazla olduğunu belirtiyor.

Coutts ve McGlone’a göre, altın fiyatı savaştan bu yana önemli ölçüde düştü.

Ethereum değerinin altında olabilir

Bloomberg Intelligence, Bitcoin için 100.000 dolarlık bir fiyat etiketinin “talep ve benimseme eğilimleri tersine dönmedikçe” kaçınılmaz olduğu görüşünü yeniden doğruladı. Miami’de bu hafta on binlerce kişinin Bitcoin 2022 konferansına katılması planlanıyor ve büyük şirketlerden önemli benimsenme duyuruları bekleniyor. Ayrıca, ağın Proof-of-Work ve Proof-of-Stake Blockchain’lerinin uzun zamandır beklenen birleşmesinin ardından, analistler Mike McGlone ve Jamie Douglas Coutts, ETH’nin değerinden düşük fiyatlanabileceğini öne sürüyor.

Bloomberg Intelligence’a göre, ETH’nin nakit akışı modeli, mevcut fiyatına göre yüzde 70’lik bir artışla 6.100 dolarlık bir değer tahmin ediyor. Ayrıca MicroStrategy, bilançosuna hızla Bitcoin eklemeye devam ediyor. CEO Michael Saylor tarafından atılan bir tweet’te, BT hizmetleri firmasının 4.167 Bitcoin (BTC) daha satın aldığı ortaya çıktı.

Satın alma, MicroStrategy’nin ek BTC elde etmek için 205 milyon dolar borç aldığını söylemesinin ardından zaten bekleniyordu. Saylor’un tweet’i ile birlikte şirket, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC)SEC bir Form 8-K sunmak zorunda kaldı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin