Blockchain Art Collective (BAC) ile sanat eserleri sahtesinden ayrılacak
Blockchain Art Collective (BAC) ile sanat eserleri sahtesinden ayrılacak

Blockchain Art Collective (BAC) ile sanat eserlerine kimlik verilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Art Collective (BAC) kendisine ait bir Blockchain ve dApp ile birlikte kendi sanat katalog sistemini başlattığını bildirdi. New York merkezli sanat kolektifi, sanatın unutulmaz etiketler üretmesi, sanat dünyasında güvenilirliği ve dürüstlüğü geliştirmesi için bir araç yaratıyor.

Blockchain Art Collective (BAC) ile sanat eserleri sahtesinden ayrılacak

Chronicled Inc., programın arkasındaki şirkett. Ekip, başlıklar, içerik oluşturucu bilgileri, ortam vb. gibi sanat eserleri hakkında bilgi depolamak için bir Blockchain oluşturdu. Kullanıcılar, söz konusu resimlerde bilgiyi ortaya çıkaracak ve orijinalliğini doğrulayacak bir etiket taramak için kullanılabilecek bir dApp indirebilir. BAC’ın yönetici direktörü Jacqueline O’Neill BAC’ın vizyonunu şu sözlerle anlatıyor:

Piyasadaki pek çok kişi, dijital sanatın prodüksiyonunu ele alıyor, şu ana kadar fiziksel sanat eserleri için aynı tür anahtar teslimi çözümler görmedik. Her iki uçta da güvence altına alınan fiziki dijital bağlantı, sanatçılar için bir oyun değiştirici. Artık fiziksel bir sanat yapıtı, yaşamı boyunca onunla birlikte kalacak tek ve güvenilir bir kimliğe sahip olabilir.

Birçok sanatçı sistemi kullanmak için zaten imzaladı. Umarız bu, sahtekârlıkları ve genel sahtekârlığı sanat dünyasından uzak tutmak için yeni ve harika bir yol olacak.

Ethnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin