bittorrent
BitTorrent, eski çalışanların TRON İle İlgili eleştirisine cevap verdi

BitTorrent “seeding” yapan kullanıcıya TRX ile ödeme yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, World Wide Web’in merkezsiz dağıtılmasını ve kullanıcılara verilerinin haklarını geri vermesini taahhüt ediyor. Bu hedefe ulaşmanın en önemli adımlarından biri de içerik paylaşım platformu BitTorrent’in satın alınmasıydı. TRON’un kurucusu Justin Sun, platformda “seeding” yapan her kullanıcıya TRX ile ödeme yapılacak bir projeden bahsetti.

BitTorrent dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip

BitTorrent ile ilgili görsel sonucuDünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en büyük dosya paylaşım platformu olan BitTorrent, kullanıcıların daha hızlı indirme hızları için ödeme yapabileceklerini açıkladı. Kullanıcılar ayrıca diğer görevlerin yanı sıra Torrent dosyalarını toplama işinde TRX tokenleri ile ödüllendirilecekler. Bu ifade ise Proje Atlas’ın baş geliştiricisi Justin Knoll tarafından açıklandı.

Knoll, TRON’un BitTorrent alımından önce bile, BitTorrent’in daha yüksek hızlar sağlayarak yükleyicileri/ekicileri teşvik edeceğini belirtmişti. Birkaç gün önce, TRON’un kurucusu Justin Sun, BitTorrent’te tokenli bir ekosistemin uygulanmasından bahsetti.

Yeni özellikler isteğe bağlı olacak

İsteğe bağlı olacak Yeni işlevselliklerden dolayı BitTorrent kullanıcıları isterlerse platformu daha önce olduğu gibi kullanmaya devam edebilecek. Bu nedenle ödeme işlevi, topluluk tarafından isteğe bağlı olarak kullanılabilecek.

Tron Blockchain’ini kullanan Magic Academy oyunu piyasa sürüldü

Magic Academy+bitguild ile ilgili görsel sonucu

Bu arada, Blockchain oyun platformu BitGuild, TRON Blockchain’de çalışacak ilk oyununu açıkladı. Magic Academy adındaki oyun 29 Eylül 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun amacı bir sihirbazı kullanarak “Jade Token” kripto parasını çıkarmak. Oyuna ne kadar çok sihirbaz dahil edilirse, süreç o kadar çok hızlı hala geliyor. Jade tokenleri ise tamamen ERC20 tokeni tabanlı olup, tamamen değiştirilebilir özelliklere sahip.

Oyunda ayrıca TRX ile satın alınabilecek nadir ürünler de bulunuyor. BitGuild, sahibinin kredilerini depolamak için “Treasure” adı verilen tarayıcı tabanlı bir cüzdan da geliştirildiğini açıkladı.

BitGuild Blockchain tabanlı yeni oyunların geleceği mesajını verdi

Magic Academy+bitguild ile ilgili görsel sonucuGeçen yıl Jared Psigoda tarafından kurulan BitGuild, oyun endüstrisinde devrim yaratmaya kendini bir şirket olarak dikkat çekiyor. Blockchain üzerinde çalışması planlanan beş oyunun daha yolda olduğu gelen haberler arasında. Bu alandaki gelişmelerin ne boyutlara ulaşacağını yakından takip ediyor olacağız.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin