Bithumb bt token
Bithumb Global, Bithumb Chain öncesi yerel kripto parası BT tokeni piyasaya sürüyor

Bithumb borsası, Kripto para listeleme komitesi kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore kripto para borsası Bithumb, Eylül ayında hangi kripto para birimlerinin platformunda işlem görebileceğini belirleyecek yeni bir komite hayata geçirecek.

Uzmanlar tarafından aylık kontrol

Güney Kore haber ajansı Yonhap News, 22 Ağustos’ta Bithumb’ın yeni komitesinin kurulduğunu bildirdi. Komite borsa için uygun olabilecek kripto paralar hakkında müzakere faaliyetleri yanında ayda bir kez platformda işlem gören coinleri de gözden geçirecek.

Komitenin günlük işlem hacmini, baz piyasa değerindeki değişimi ve diğer faktörlerin yanı sıra proje desteğini dikkate alacağı bildiriliyor. Komite, standartlarını karşılamayan kripto paralar, liste dışı edilmeden önce durumlarını iyileştirmeleri için iki ay süre verilecek.

Rapora göre, Bithumb’un komitesi aynı zamanda avukatlar ve profesörlerden oluşacak ve takasın kayıt sürecini gözden geçirmek üzere yasal, teknik ve fintech uzmanları da komiteye dâhil olacak. Borsa sözcüsünün konuyla ilgili açıklamaları şu şekildeydi:

Teknoloji geliştirme çabaları ve kripto para projelerinin faydasını kontrol etmeyi güçlendireceğiz. Şeffaf ve güvenli bir ticaret ortamı yaratarak yatırımcıların korunmasında öncülük edeceğiz.

Singapur borsası adını Bithumb Singapore olarak değiştirdi

Daha önce Bitholic olarak bilinen Singapur merkezli kripto borsası adını Bithumb Singapore olarak değiştirdi. Web sitesinde ayrıca, borsadaki ad değişikliği hakkında bir açıklama yer alıyor;

BITHOLIC, Bithumb (Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası) ile yapılan marka lisans sözleşmesiyle Bithumb Singapore adı altında hizmet vermeyi planlıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin