Bitcoin'in piyasa değeri bu değerli metale yaklaşıyor – işte ayrıntılar
Bitcoin'in piyasa değeri bu değerli metale yaklaşıyor – işte ayrıntılar

Bitcoin’in piyasa değeri bu değerli metale yaklaşıyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in ideal güvenli liman olarak değerli metalleri değiştirmeye yönelik ivmesi giderek gümüşe yaklaşıyor.

Gümüş geçilebilir

CompaniesMarketCap tarafından sağlanan veriler, Bitcoin’in piyasa değerinin 1,112 trilyon dolar olduğunu, gümüşün ise 1,384 trilyon dolar olduğunu ve değerli metalin %80,43’ünü temsil ettiğini gösteriyor.

Dönüm noktası, Bitcoin 10 Nisan’da 61.222 $’dan işlem gördükten sonra, iki hafta içindeki en yüksek fiyat seviyesini işaret ediyor. CoinMarketCap’e göre varlık 59.873 dolardan işlem görüyor.

İdeal değer deposuna doğru yarış

Bitcoin yükselirken ve gümüşün piyasa değerini geçmeye çalışırken, yatırımcılar varlıkların uzun vadeli sürdürülebilirliğini ve sonunda değer deposu haline gelip gelmeyeceğini analiz etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, her iki varlık da mükemmel portföy çeşitlendiricileri olarak kabul edilir.

Gümüşün piyasa değerinin dörtte üçünden fazlasını geçmek, yaklaşık 12 yıldır var olan bitcoin için muazzam bir başarıdır. Öte yandan, gümüş çağlar boyunca var olmuştur. Bu, bitcoin’in yakında gümüşü geçebileceğini ve altına odaklanabileceğini gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin