Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar
Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar

Bitcoin’i bu yıl 90.000 dolara çıkarabilecek 6 gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aşağıdaki sıralanan gelişmeler, Bitcoin (BTC)’nin neden yükselmeye devam edeceğine dair tetikleyici faktörler olabilir.

Kulağa çılgınca gelse de, özellikle Bitcoin’in (BTC) geçen yılki meteorik yükselişine bakıldığında, ancak Bitcoin’in 80.000 $ ‘a ulaşma yolunda 60.000 $ ve 70.000 $’ ı aşması için çok güçlü bir durum olması gerektiği düşünülüyor. Tartışmanın özünde Bitcoin’in artan kullanımı, sürekli artan hash oranı ve azalan arz var ama daha da fazlası mavcut. Bitcoin, orman yangını gibi ekonomide ve talepte katlanarak artışla yayılıyor.

Goldman Sachs Kripto Sunmaya Başlayacak

Yatırım bankası Goldman Sachs, ikinci çeyrekte zengin müşterilere Bitcoin ve diğer kripto para birimleri sunmaya başlayacağını duyurdu. Bitcoin ile sınırlı olmamakla birlikte, haberler BTC’ye ve tüm kripto pazarına bir destek niteliğinde. Goldman Sachs şu anda dijital varlıklar sunan ikinci büyük Wall Street bankası ve muhtemelen sonuncusu olmayacak. 1.8 trilyon dolardan fazla varlığın yönetimi altında olduğundan, Goldman Sachs için Bitcoin piyasasını kendi başına hareket ettirmek zor olmayacak.

Paypal, Ödemeler İçin Kripto Para Birimini Kabul Etmeye Başlıyor

PayPal, geçen yıl Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük paraların mülkiyetini kolaylaştırmaya başlayarak kripto para sahnesine çıktı. Şimdi şirket, müşterilerin hizmetler için ödeme yapmak için kripto para kullanmalarına izin vererek pazardaki etkisini artırıyor. Şimdi, kripto ile Checkout, dijital varlıkları tutanlar için otomatik olarak bir seçenek olarak görünecek. Hizmet, dijital para birimini ödeme sırasında otomatik olarak fiat’a dönüştürerek, bildiğimiz Bitcoin’i kullanmanın en kolay ve en yaygın yöntemi haline gelecektir. PayPal’ın 300 milyondan fazla müşterisi ve 20 milyon aktif tüccar hesabı var.

CME Group, Bitcoin Mini Vadeli İşlemlerini Başlattı

Yasal onay bekleyen CME Group, Bitcoin Mini-Future’ı piyasaya sürüyor. Yeni sözleşme Bitcoin’in onda biri değerinde olacak ve kurumlara ve tüccarlara kripto varlıklarını korumak ve kısa vadeli fiyat hareketlerinden kâr etmek için başka bir yönteme izin verecek. Bizim için çıkarım, ürünün harekete geçmesi için yeterli talebin olması.

CME Group Global Hisse Senedi Endeksi ve Alternatif Yatırım Ürünleri Başkanı Tim McCourt, “Bitcoin vadeli işlem sözleşmemizin 2017’de başlatılmasından bu yana, özellikle kurumsal tüccarlar arasında kripto türevlerimizde likidite ve piyasa katılımının istikrarlı, devam eden büyümesini gördük,” dedi. . “Mikro Bitcoin vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesi, geniş bir müşteri yelpazesinden gelen daha küçük boyutlu sözleşmeler talebine doğrudan yanıt veriyor ve katılımcıların CME Group’ta şeffaf ve verimli bir şekilde düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlemlerini nasıl yapabilecekleri konusunda daha fazla seçenek ve hassasiyet sunacak.”

Chipotle Mexican Grill Bitcoin Veriyor

Chipotle Mexican Grill, daha genç müşterilerle bağlantı kurmanın bir yolu olarak Bitcoin’i benimsiyor. Şirket önümüzdeki hafta “Burritos veya Bitcoin” oyununu başlatacak ve 3 büyük ödül 25.000 $2da 100.000 $ ‘a kadar Bitcoin dağıtacak. Diğer kazananlar burrito alacaklar ama konu bu değil. Mesele şu ki, Bitcoin’in her seviyedeki işletmelerin ve yatırımcıların dikkatini çekmesi ve bir iş çekme aracı olarak görülmesi.

Mogo, Inc Bitcoin Cashback Mortgage’ı Piyasaya Sürüyor

Mogo, Inc parmakları BTC pastasına sıkı sıkıya bağlı bir Kanadalı fintech. Şirket halihazırda kripto para alım satımını ve artık ipoteklere uygulayacağı bir geri ödeme özelliğini destekliyor. Yeni teklif, bir ipotek almak için uygulamayı kullananlar için bir BTC ödül hesabında 3.100 $ ‘a kadar koyuyor. Mogo kullanıcıları için ana cazibe, Bitcoin ödüllerinin Mogo uygulaması dışında somut bir değere sahip olması ve zamanla takdir edilebilmesi.

Bitcoin İçin Teknik Görünüm Boğa

BTC, zirveye yaklaşıyor olabilir, ancak henüz orada olduğunu düşünülmüyor. Çoğu görüşe göre, geçtiğimiz birkaç ay haftalık grafikte BTCUSD’yi çok uzun süre önce 90.000 $ ‘a kadar çıkarabilecek bir yükseliş bayrağı oluşturdu. BTC’nin bu modeli onayladığını varsayarsak, bayrak direği, fiyat hareketini 90.000 $ seviyesine koyan muazzam bir 30.000 $’lık artış görülebilir.

entrepreneur


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin