Bitcoin’de yükselen kama modeli bu gerçeğe işaret etti – işte ayrıntılar
Bitcoin’de yükselen kama modeli bu gerçeğe işaret etti – işte ayrıntılar

Bitcoin’de yükselen kama modeli bu gerçeğe işaret etti – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, artan yükseliş hissine rağmen Pazar günü 50.000 doları geçemedi.

Lider kripto para birimi, teknik analistlerin “Yükselen Kama” modeli olarak adlandırdığı şeyi oluşturduktan sonra potansiyel bir düşüş dönüşü hakkında uyarıda bulundu.

BTC / USD kuru son günlerde yükselirken, daha yüksek seviyede diplerin izini bıraktı. BTC’nin hareketi, “tepe” adı verilen tek bir noktaya yaklaşan iki yukarı doğru meyilli eğilim çizgisi oluşturdu. Teknik olarak yapı, tipik olarak bir fiyat düşüşüne yol açan bir Yükselen Kama oluşumunu oluşturdu.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Yükselen Kamadaki olumsuz hedef, yapının üst ve alt trend çizgisi arasındaki maksimum mesafeye eşit olarak ortaya çıkıyor. Bitcoin durumunda, uzunluk yaklaşık 5.500 $’dır ve bu da Kanalın ayı hedefini önümüzdeki seanslarda yaklaşık 43.000 $’a yaklaştırıyor.

Düşüş İşaretleri

Görünüşe göre, Kanalın düşük trend çizgisinin altına inmesi, Bitcoin’i bir Yükselen Kanal modeli oluşturan başka bir yukarı doğru eğimli trend çizgisinden ek destek almaya yönlendiriyor.

Fiyat tabanı potansiyel olarak yukarı doğru başka bir adım için bir sahne oluşturabilir. Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49.700 $’ı test etmesini ve ardından 50.000 $’ın üzerinde bir kapanış yapmasını sağlayan bir toparlanma hareketi beklenebilir.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Zincir içi göstergeler kısa vadeli bir yükseliş görünümünü destekliyor. CryptoQuant tarafından getirilen veriler, tüm borsalardaki stablecoin rezervlerini rekor seviyelerde gösteriyor, bu da yatırımcıların bitcoin dahil olmak üzere kripto para birimleri satın almak için dolara sabitlenmiş tokenleri kullanabileceklerini gösteriyor.

CryptoQuant CEO’su Ki-Young Ju, “Uzun vadeli bir yatırımcıysanız, şimdi BTC satın almanın tam zamanı” diyor.

Bitcoin için makro riskler

Traderlar ve yatırımcılar Bitcoin pozisyonlarını oluştururken, ABD ekonomisinin beklenenden daha iyi bir toparlanma geçirme potansiyelinden kaynaklanan bir risk dalgasıyla karşı karşıya kalmayı bekliyorlar.

Bank of America, son raporunda, Federal Rezerv’in aylık 120 milyar dolarlık varlık satın alma programını azaltarak ultra-güvercin duruşunu azaltacağını ima ettiğinden, ABD dolarının 2021’de büyümeye başlayabileceğini belirtti. Stratejistler, politika normalleşmesinin bir sonraki yılın başında ortaya çıkabileceğine inanıyor.

Bu arada, Avrupa Merkez Bankası büyük olasılıkla gevşeme programlarını artıracak ve bu da Euro’yu zayıflatacaktır. Dolar bundan güç kazanmayı bekliyor. Dolara karşı küresel duyarlılık ve ABD ekonomisi iyileşirse Bitcoin düzeltmeyle karşılaşabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin