Ünlü analistler yanıtladı! Bitcoin'de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?
Ünlü analistler yanıtladı! Bitcoin'de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

Ünlü analistler yanıtladı! Bitcoin’de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki önde gelen analistler, son zamanlardaki fiyat artışına rağmen Bitcoin için tekrardan düşüş öngörüyor. Ayrıca, tokeni elinde tutan yatırımcıların çoğu da ödüllü BTC hakkında olumsuz bir görüş bildiriyor.

Santiment tarafından yapılan bir paylaşıma göre, ağırlıklı duyarlılık metriği, Bitcoin için son derece düşüş eğilimine işaret ediyor. Gözlem, piyasadaki BTC sahiplerinin büyük ölçüde olumsuz bir düşünceye sahip olduğunu gösteriyor. Ancak bu, yüksek bir kaldıraç oranı ve ortalamanın üzerinde bir negatif fonlama oranı ile beklenmeyen yukarı yönlü dalgalanmalara da yol açabilir.

BTC ayılarına dikkat!

Twitter’daki takma adlı bir kripto analisti, 2022’de Bitcoin için yeni bir düşüş öngördü. Daha sonra, “Beğenseniz de beğenmeseniz de teslim olma olasılığı yüksek” diye ekledi.

BTC son zamanlarda 31.000 dolar sınırını aştı ve 30.500 dolar civarında konsolide oldu. Ayrıca BTC, Mayıs ayında piyasayı ele geçiren büyük düşüşlerin ardından toparlanma belirtileri de gösterdi.

Bu arada, Bitcoin Korku ve Açgözlülük endeksi şu anda topluluk için bir “Aşırı Korku” dönemini gösteren 17’de mevcut. Analistlerin aşağı yönlü açıklamalarına rağmen, Bitcoin Mayıs ayında geçirdiği kötü bir dönemden sonra iyi bir toparlandı. Şu anda %2,5 artışla 30.200 dolar seviyesinde duruyor. Ayrıca Bitcoin ağında, hacim %13 artarak 40 milyar dolar seviyelerine geldi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin