Bitcoin'de büyük hareketlilik var! Fiyat için ne anlama gelebilir?
Bitcoin'de büyük hareketlilik var! Fiyat için ne anlama gelebilir?

Bitcoin’de büyük hareketlilik var! Fiyat için ne anlama gelebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi analitik firması IntoTheBlock, Bitcoin balinalarının tekrar harekete geçmiş olabileceğini öne sürüyor. Transfer edilen 116.000 BTC ile Şubat ayından bu yana gerçekleşen en büyük hareket tespit edildi.

IntoTheBlock araştırmacıları bir notta,

“Bu adresler önemli bir düzeltmenin ardından boyut olarak satın alma eğiliminde olduğundan, fiyatta potansiyel bir dibe işaret ediyor”

Guggenheim’dan Scott Minerd, Bitcoin’in dip seviyesini bulmasının önemini yakın tarihli bir tweet’te belirtmişti.

Bitcoin Aralık 2020’nin en düşük seviyelerinde gezindiği için birçok yatırımcı zaten zararda. Glassnode analistlerine göre, BTC için ayı piyasası, şimdiye kadar muazzam bir baskı altında olan uzun vadeli sahipleri bile “en derin ve en karanlık” aşamasına girdi.

Glassnode’un dolaşımdaki tüm Bitcoin’lerin ortalama satın alma fiyatını hesaplayan gerçekleşen fiyat göstergesine göre, BTC şu anda 23.430 dolarlık mevcut gerçekleşen fiyatının 3.000 dolar altında işlem görüyor. Bitcoin, 14 Haziran’da 20.071 dolara kadar düştü.

BTC 20.000 doların üzerinde destek için mücadele ediyor

Bir kripto analisti Ali Martinez tarafından paylaşılan IntoTheblock verilerine göre, BTC için en önemli destek seviyesi 21.030 dolardan 21.630 dolara uzanıyor. BTC, 19.680 dolar civarına bir düşüşü önlemek için bu seviyenin üzerinde kalmalıdır. Aksine, BTC 22.300 doların üzerinde kapanırsa, 24,670 dolara kadar çıkabilir. Yazım sırasında, Bitcoin %2,37 düşüşle 20.827 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin