Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum tahmini ilgili desteklerinin üzerinde devam ede süreç bizleri bekliyor. Krizin oluştuğu bir ortamda geçen hafta destek/direnç bölgelerinin çalışması ya da aksaması gayet doğal şekilde gerçekleşti.

Bu hafta ise Bitcoin ve Ethereum tahmini için biraz daha rayların oturduğunu söylemek mümkün. Sürdürülebilirlik gösteren BTC ve ETH fiyatı, büyük altcoinlere daha yüksek seviyeleri kovalamak için önemli bir destek sağlıyor. Ayrıca, küresel kripto piyasası, dünden bu yana %artışla Pazartesi günü 850 milyar doların üzerine çıkabildi.

Bitcoin ve Ethereum tahmini

Piyasanın en değerli iki varlığı olan BTC’nin ve ETH’nin ilerlemesi son derece önemli. Piyasaya yön veren varlıklar, haftaya kötü başlangıç yapmadı. Şimdi Bitcoin ve Ethereum tahmini ile olası senaryolara göz atacağız.

Bitcoin, kripto para birimi alanındaki oynaklık yoğunlaşmaya devam ederken, haftaya 17.000 doların altında işlem görerek başladı. Ethereum Pazartesi günü 1.300 doların altında kaldı.

Geçen hafta FTX’in çöküşünün ardından, birkaç müşterinin jetonlarını borsalardan kaldırmayı seçmesiyle birlikte hesaptan para çekme işlemleri arttı. Diğer yandan Twitter CEO’su Elon Musk’ın güçlü yorumları fiyatların yükselmesine yardımcı oldu.

Bitcoin fiyatı

FTX’in iflasından bu yana piyasa, bugünün seansında bu noktaya yakın BTC ticareti ile destek bulmaya çalışmakta zorlandı. Bitcoin fiyatı, 17.000 dolara yükselmeden ve en yüksek seviyeye ulaşmadan önce bugünün seansında 15.870 dolara kadar düştü.

Devam eden tesellinin ortasında, Bitcoin fiyatı bir hafta içinde 16.000 dolarlık destekten iki kez toparlandı. Madeni para fiyatı yukarıda belirtilen destekten %5,9 arttı. Şu anda 16.640$ seviyesinde işlem görüyor.

Yukarıdaki grafikten görülebileceği gibi, bu tweet’ten bu yana fiyat gücü de toparlandı ve 14 günlük bağıl güç endeksi (RSI) şimdi 39.00 tavanına doğru yükseldi.

Ethereum fiyatı

Bitcoin ve Ethereum tahmini, piyasanın gidişatına yön verebilir. Ether ise güne ve haftaya 1.180 doların altında işlem görerek başladı. Ama buna rağmen, ETH/USD paritesi marjinal bir şekilde toparlandı ve 1.200 doların üzerine çıktı.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, önceki en düşük seviyelere göre %3’ün üzerinde bir artışla 1.290$’lık gün içi zirvesine yükseldi.

Grafiğe bakıldığında, fiyattaki artış aynı zamanda RSI’nin daha da yükselmesine neden oldu ve endeks şu anda 43.00 tavanının altında seyrediyor. Ethereum günlük zaman çerçevesi grafiği, yükselen üç yöntemli bir mum kalıbı gösterir. Bu yükseliş devam modeli, daha fazla fiyat rallisi için satın alma baskısını yenilediği için genellikle devam eden boğa koşusunda görülür.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin