Bitcoin ve Ethereum potansiyel geri alım yerinde duruyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk iki kripto para birimi, destek bulduktan sonra geri dönmeye hazır görünüyor. Bitcoin ve Ethereum, son üç günde %10’dan fazla kayıp yaşadıktan sonra aşırı satım bölgesinde işlem görüyor gibi.

Geçtiğimiz haftayı iyi geçiren kripto piyasası bu haftaya düzeltme ile başladı. Hatta düzeltmenin ön ayak sesi dün oldu. Haftalık kapanış öncesi bir düzeltme geldi. Fakat hem günlük hem haftalık kapmışlar önemli bölgelerde odu.

Bitcoin ve Ethereum mevcut satın alma sinyalleri

Bitcoin ve Ethereum Pazartesi günü olumsuz bir duruşla başladı. Ancak momentum önemli bir toparlanma için inşa ediliyor olabilir.

Amiral gemisi kripto para birimi, dört saatlik grafikte 200 saatlik hareketli ortalaması tarafından reddedildikten sonra yaklaşık %10 geri çekildi. 8 Temmuz’da 22.490$’dan işlem görüyorken Pazartesi sabahı erken saatlerde 20.350$’a kadar düştü. Bitcoin’in 100 saatlik hareketli ortalaması artık daha fazla düşmesini engelleyebilecek istikrarlı bir destek görevi görüyor.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesine göre bir satın alma sinyalinin oluşumu bu iyimser görünümü desteklemektedir. Yükseliş formasyonu, bir ila dört mum çubuğu yükselişinin göstergesi olan kırmızı dokuzlu bir mum çubuğu olarak gelişti. Bitcoin 20.450 doların üzerinde tutunabilirse, 20.900 dolara, hatta 21.500 dolara geri dönme gücü kazanabilir.

Benzer şekilde, Ethereum da aynı dönemde %11’lik bir düzeltme yaşadıktan sonra aşırı satım bölgesinde işlem bölgesine geldi.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, son üç gün içinde fiyatının 1.275 dolardan 1.135 dolara düştüğünü gördü. Bununla birlikte Bitcoin gibi, bir toparlanmanın devam ettiğini gösteren bazı işaretler saptandı.

TD Sequential ayrıca ETH’nin dört saatlik grafiğinde kırmızı dokuz mum şeklinde bir satın alma sinyali sundu. 1.160 doların üzerinde sürekli bir mum çubuğu, bu yükseliş oluşumunu doğrulamaya yardımcı olabilir. Bu gerçekleşirse, Ethereum 200 saatlik hareketli ortalamasına yaklaşık 1.200 dolara yükselebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin