Bitcoin ve Ethereum teknik bakış: Veriler neye işaret ediyor?

Bitcoin ve Ethereum kayıpları silemedi: Markette iyileşme mevcut mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum düşüşü daha da derinlere indirdi. BTC fiyatı 19.500 USD desteğinin oldukça altına düştü. BTC 19.000 USD seviyesinin altına bile yerleşti. 

Benzer şekilde, çoğu büyük altcoin, ağır yaralandı. Kayıplar sürerken, iyileşme yerine bunları konsolide etme süreci başladı.. ETH, engellerle 1.600 doların altında sıkışıp kaldı. XRP, 0.32 USD seviyesinin üzerinde bir aralıkta işlem görüyor. ADA 0,45 USD desteğinin üzerinde sabit kaldı. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere marketin görünümü…

Bitcoin fiyatı

Keskin bir düşüş dalgasının ardından, Bitcoin fiyatı 18.500$ seviyesine yaklaştı. BTC, 18.500 USD desteğinin üzerinde bir konsolidasyon aşamasında. Ancak yukarı yönlü bir düzeltme olursa, fiyat 19.200 USD yakınında mücadele edebilir. Bir sonraki büyük direnç 19.500 USD seviyesinde.

Aşağı yönde, ilk destek 18.500 USD bölgesinde yer alıyor. Bir sonraki büyük destek 18.000 dolar. 

Ethereum fiyatı

Bitcoin ve Ethereum arasında hemen hemen benzerlik var. Dün Ether öne çıksa da tüm öne çıkışlar sona erdi. ETH, 1.600 USD’nin altına ağır bir düşüş yaşadı. 

Yukarı yönde, acil bir direnç 1.550 USD seviyesinin yakınında. Bir sonraki büyük direnç 1.600 USD. 

Aşağı yönlü kırılmalarla, ilk destek olan 1.490 dolara gerileyebilir. Burada olası düşüş ise fiyatı 1.450$ noktasına götürür. 

ADA, BNB, SOL, DOGE ve XRP fiyatı

Cardano (ADA) 0,45 USD desteğini test etti. Yeni bir artış olursa, fiyat 0,472 USD seviyesinin yakınında satıcılarla karşılaşabilir.

BNB , 265 USD desteğinin altına geriledi. Şu anda istikrarlı ve 262 USD’nin üzerinde konsolidasyon kayıpları var.

Solana (SOL) 30 dolar desteğini elinde tutuyor. Ancak boğalar 30 doları koruyamazsa, 28 USD desteğinin gelmesi sürpriz olmaz.

DOGE, 0.060 USD desteğinin altına yerleşti. Fiyat şu anda bir toparlanma dalgası deniyor. Ancak 0.060 USD yakınında dirençle karşılaşıyor. 0.060 USD’nin üzerinde bir kapanış, 0.0620 USD’ye sabit bir artış başlatabilir.

XRP fiyatı 0,32 USD desteğinin üzerinde sabit. 0,32 USD’nin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, fiyat belki 0,305 USD seviyesine doğru düşebilir. 

Bugün diğer altcoin piyasası

DOT, MATIC, AVAX, ETC, UNI, LTC, LINK, THETA, ZEC, HT ve GRT dahil olmak üzere birçok altcoin kırmızı bölgede işlem görüyor. Aksine, HNT, FIRO, ARPA gibi %10’nun üzerinde değer kazandı.

Özetlemek gerekirse, Bitcoin ve Ethereum önderliğinde piyasa halen kötü durumda. Dün kayıplar, bugün kazanç olarak geri dönmedi. Hafta sonuna doğru sürecin daha kötü olmasından yatırımcılar tedirgin oluyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin