Kritik veriler yaklaşırken, Bitcoin ve Ethereum fiyatından ne beklenmeli?
Kritik veriler yaklaşırken, Bitcoin ve Ethereum fiyatından ne beklenmeli?

Kritik veriler yaklaşırken, Bitcoin ve Ethereum fiyatından ne beklenmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar, yaklaşmakta olan ABD perakende satış rakamlarına hazırlanırken, Salı günü Bitcoin önemli bir fiyat tabanının altında konsolidasyon gösterdi. ABD’deki satışların enflasyonun düşmesiyle toparlanması bekleniyor, çünkü bu iki aylık düşüşten sonra bir artış yaşanması öngörülüyor. Ethereum, 1.800 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya devam ediyor.

Bitcoin

Piyasalar en son ABD perakende satış rakamlarının açıklanmasına hazırlanırken, Bitcoin (BTC) bugünkü oturumda konsolide oldu.

Enflasyon düştükçe, Nisan ayı satışlarının art arda iki aylık düşüşün ardından %0,8 artması bekleniyor.

BTC/USD, 27.646 dolarlık önceki yüksek seviyesinin ardından Salı günü gün içi en düşük seviye olan 26.878 dolara geriledi.

Bu seviyeden sonra fiyat toparlandı ve bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 27.097 dolardan işlem görüyor.

Göreceli güç endeksinde (RSI) 42.00 işaretinin başarısız bir şekilde kırılması, bugünkü düşüşte önemli bir rol oynadığı görülüyor.

Endeks şu anda 41.06’da seyrediyor ve momentumun değer kaybetmeye devam etmesi halinde potansiyel bir hedef olan 38.00’de taban oluşturuyor.

Ethereum

1.800 dolar seviyesinin altında kısa bir düşüş yaşanmasına rağmen, Ethereum (ETH) Salı günü büyük ölçüde istikrarlı kaldı.

ETH/USD, günün erken saatlerinde 1.845 dolara yükseldi ve ardından 1.797 dolara kadar düştü.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi o zamandan beri düşüş eğiliminde ve bu yazının yazıldığı sırada 1.817 dolardan işlem görüyor.

Bu, fiyatın geçen Çarşamba gününden beri yürürlükte olan 1.820 dolarlık taban fiyat seviyesine yakın.

Fiyat gücü de mevcut oynaklığa katkıda bulunuyor. Bitcoin’e benzer şekilde, Ethereum da önemli bir direnç seviyesinin altında işlem görüyor.

45.00 seviyesinin üzerine çıkması durumunda, ETH boğaları için 1.900 dolar seviyesine doğru bir hareket şansı ortaya çıkabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin