ilk 100 coin
2018’de hangi coin ne kadar kaybetti? İşte ilk 100’ün tam listesi

Bitcoin ve büyük altcoinler momentumu tersine çeviriyor: Fırtına öncesi sessizlik mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 4.284 doların üzerinde kalıyor, kripto para için en kötüsü bitti gibi görünüyor. Altcoinler arasında bugün en büyük kazanan Zcash (ZEC) oluyor.

Bitcoin ve büyük altcoinlerin durumu

Kripto para birimi piyasası kısa ömürlü bir toparlanmanın ardından dengelendi. Top 20 paraları karışık durumda, ancak yukarı momentumun şu an için tüm piyasa adına soluk olduğu açık. Dolaşımdaki dijital varlıkların toplam aktifleştirilmesi, Perşembe günü bu kez 135 dolardan 137 milyar dolara yükseldi. Şimdi ise 138,4 milyar dolar civarında.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

En büyük ve en popüler kripto para olan Bitcoin, son 24 saatte yaklaşık %3’lük bir artışla şu anda 4.284 dolara yükseldi. Kripto para düşük ticari faaliyetin ortasında dar bir aralıkta kalıyor. Ripple’ın XRP’si günlük olarak ve Cuma günü işleme açıldığından bu yana değişmedi, 0,38 doların altında seyrediyor. Piyasa değeri 15,3 milyar dolar olan ikinci en büyük dijital varlık, fiyatı daha yükseğe çıkarması gereken boğa katalizörlerinin eksikliği nedeniyle, 0,40 dolarlık seviyeye yaklaşırken durdu.

Altcoinler arasında en büyük kazanan Zcash (ZEC)

Ethereum, 118,39 dolar seviyesinden el değiştiriyor. ETH, kısa vadeli teknik resmi geliştirmek için 120 dolarlık tutara sahip olmalı. Ayrıca yukarı momentum henüz görülmeyecek bir yer değil. ZCash bugün en büyük kazanan. Dün Coinbase’de listelendiği açıklanan ZEC kısa bir süre içinde %18 oranında artış gördü. Kripto para yazım sırasında %9 oranında artışla 87 dolar seviyesinden işlem görüyor. ZEC şu anda 469 milyon dolarlık piyasa değeriyle 19. Sırada oturuyor.

ZEC fiyat grafiği
ZEC fiyat grafiği

Kripto evreninde neler oluyor

  • Muhammed El Erian, kripto paraların aramızdan ayrılması için çok erken olduğunu düşünüyor. Ayrıca onların her zaman finans dünyasında yer alacağını da ekliyor.
  • TRON, Blockchain tabanlı bir oyun fonu başlatmayı planlıyor.
  • Güney Kore, kripto para birimi politikasıyla U dönüşü yapıyor.
  • Analist ve uzmanlar Bitcoin fiyatı için öngörülerini artış yönünde revize etmeye başlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin