Bitcoin ve altcoin balina ticaretinde inanılmaz artış: 2018'e göre 20x!
Bitcoin ve altcoin balina ticaretinde inanılmaz artış: 2018'e göre 20x!

Bitcoin ve altcoin balina ticaretinde inanılmaz artış: 2018’e göre 20x!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kraken’in OTC satış ve ticaretinin müdürü Nelson Minier, platformun 2018’in başına kıyasla ayda 20 kattan daha fazla Bitcoin ve kripto para işlemi gerçekleştirdiğini söylüyor.

Kraken, Bitcoin ve kripto para balina ticaretinde %2.000 dalgalanma olduğunu açıkladı

The Block ile yaptığı röportajda Nelson Minier, Kraken’ın kripto paralara yönelik kesin hacimlerini açıklamadı, ancak işlemlerde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Monero ve Tether’ın muhtemelen ilk beş ticari varlık arasında olduğunu belirtti. Ayrıca, OTC departmanının hala spot hacminden daha az hacim oluşturma eğiliminde olduğunu belirtti. Buna rağmen, Minier borsa ve OTC arasında bir korelasyon olduğunu belirtiyor:

Hacim spot borsalarda büyük hacim, OTC pazarında geniş hacim anlamına gelir. Bazen farklı hacimlerimiz olabilir, çünkü yeni bir kripto paramız olabilir. Farklı kripto paralarla bir miktar faaliyet gösterebiliriz ve sonra hacmimizde borsaya kıyasla atlamalar görürsünüz, belki de çok farklı sıçramalar ortaya çıkmayabilir. Bunlar anomaliler. Ancak çok yüksek bir korelasyon var. Böylece, bahis yaparken daha fazla hacim getireceğini düşünüyorsunuz.

“Bitcoin ve kripto para balinaları, beyaz eldivenlerle servis istiyorlar.”

Minier ayrıca OTC ticaret masalarının gerekliliğini de ele alıyor ve platformun yıllarca ticaret yapan ve balinalara yeni katılan varlıklı birey ve kurumları etkilediğini vurguluyor:

 Bir dereceye kadar piyasada kurumlar var, gelirleri yüksek insanlar. Bunlar sektördeki OG’ler, özellikle OG’de iyiyiz. Ve bize geliyorlar, çünkü etkili bir şekilde ticaret yapmak istiyorlar. Beyaz eldivenlerle servis istiyorlar. İşlemlerin oldukça büyük boyutta olduklarını biliyorlar ve bu nedenle güvende olmak istiyorlar. Ne yaptıklarını biliyorlar?

Kraken OTC yetkilisi ayrıca, pazarın geleceğinin yeni tür kripto türevlerinin alım satımını kapsamında şekilleneceğini düşündüğünü belirti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin