Popüler modele göre Bitcoin şu anda aşırı değerli – işte ayrıntılar
Popüler modele göre Bitcoin şu anda aşırı değerli – işte ayrıntılar

Bitcoin üç ay içinde 20.000 dolara ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mohit Sorout, Bitcoin fiyatının üç ay içinde 20 bin doları görmek için işlem değerinde patlama yapacağına inanıyor.

Bitcoin rekor seviyelere gelebilir

Bitazu Capital’in kurucu ortağı Mohit Sorout’a göre, Bitcoin’in fiyatı son zamanlarda sıkı bir parantez içinde konsolide oluyor ve bu durum kırılırsa BTC rekor seviyeye ulaşabilir.

Yıl ortasından bu yana BTC’den gelen verilere bakıldığında, Bitcoin, minimum dalgalanma ile 10 bin 200 dolar ile 11 bin 800 dolar arasında değişen sıkı bir aralıkta hareket etti.

Tarihsel olarak, lider kripto para birimi uzun bir süre boyunca istikrar gördüğünde, bir yönde patlama yapar. Sorout, Bitcoin’in bir kırılma noktasına gelmesi durumunda düşüşten ziyade direnç engellerinden geçeceğini tahmin ediyor ve Bitcoin’in üç ay içinde bir kez daha 20 bin dolara gelebileceğini öne sürüyor.

Dar aralık devam ederse 3 ay içinde Bitcoin patlama yapabilir

Bu zaman periyodu, önceki trendlerden ve fiyat döngülerinden gelen veriler dikkate alınarak alınmıştır. Tarihsel olarak Bitcoin, uzun ve değişken olmayan bir aralıkta işlem yaptıktan sonra hızla bir yöne doğru hareket ediyor.

Mayıs ve Haziran arasındaki zamana bakıldığında, Bitcoin güvenli bir şekilde 9 bin 100 dolar civarında hareket ediyordu. Dar bir aralıkta işlem yaptıktan sonra, değerlerin arttığı sadece on iki gün içinde %32’lik bir ralli yaşadı.

Stok akış (S2F) modelinin yaratıcısı PlanB, Bitcoin’in son zamanlarda dar bir aralıkta olmasının olası bir nedenine işaret ederek yükseliş hissini yineledi. Ünlü analist, grafiklerin gösterdiği gibi olursa BTC için bir boğa koşusunun yolda olduğuna inanıyor:

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin