Bitcoin transferleri fiyat için ne ifade ediyor? İşte analist görüşleri
Bitcoin transferleri fiyat için ne ifade ediyor? İşte analist görüşleri

Bitcoin transferleri fiyat için ne ifade ediyor? İşte analist görüşleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in (BTC) fiyatındaki son artışla birlikte, yatırımcılar ve analistler Coinbase gibi büyük kripto borsalarının hareketlerini yakından takip ediyor.

CryptoQuant analisti AxelAdlerJr’a göre, Coinbase’den vadeli işlem borsalarına yapılan büyük transferler, gelecekteki Bitcoin fiyat hareketinin önemli bir göstergesi olabilir.

AdlerJr, tarihsel olarak Coinbase transferlerindeki zirvelerin, 2020’de boğa döngüsünün başlangıcı ve 2022’de Terra patlaması gibi Bitcoin pazarındaki büyük değişimlerle aynı zamana denk geldiğini belirtiyor. Transferlerdeki son artış, FTX çöküşünün ardından Kasım 2022’de gerçekleşti.

AdlerJr, BTC fiyatının psikolojik bir dibe vurduğu netleştiğinden, bu artışın mevcut boğa döngüsünün başlangıcına işaret etmiş olabileceğine inanıyor.

Blockchain analisti olan Thomas Kralow’un yakın tarihli bir tweet’ine göre, Bitcoin döviz girişleri düşüşte ve bu da kripto paralarını satmak için borsalara taşıyan sahiplerinin sayısında potansiyel bir düşüşe işaret ediyor.

Önde gelen bir kripto para birimi veri analisti olan The Data Nerd tarafından yapılan daha fazla analiz, Bitcoin’i tutan çok sayıda cüzdanın şu anda 24.500 dolardan 25.200 dolara kayıpta olduğunu ortaya koyuyor. Buna rağmen, tarihsel olarak, cüzdanların kâr yüzdesi %70 gibi yüksek bir seviyede bulunuyor.

Piyasa duyarlılığındaki bu değişimin sonuçları,  yatırımcılar için önemlidir. Bitcoin’in değerinin gerçekten artacağına dair bir gösterge olmasa da, bu gelişmeler potansiyel olarak önümüzdeki haftalarda olumlu bir trend için zemin hazırlayabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin