Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”
Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”

Bitcoin tahminleri tutan ünlü uzmandan korkunç altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tahminleri ile sürekli gündemde olan Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, altcoin’lerin gelecekte de değersiz varlıklar olacağını düşünüyor. Anthony Pompliano’nun, son zamanlarda yazdığı bir tweette belirttiği gibi, altcoin’ler likidite olmayacağından sonunda borsalardan çıkarılacaklar. Bununla birlikte doğru Bitcoin tahminleri ile bilinen uzmana göre, bazıları hayatta kalabilir.

https://twitter.com/APompliano/status/1165089703915401217?s=20

Anthony Pompliano’ya göre, altcoin’lerin bir çoğu ölecek

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı altcoin’lerin sonunda borsalardan çıkarılacağını ve değersiz hale geleceğini söyledi. Anthony Pompliano’ya göre, altcoin’ler likiditeyi yitirdiklerinden, nihayetinde borsalardan çıkartılmalarıyla sonuçlanacak bir durumla karşılaşacak ve artık yatırımcıların dikkatini çekmeyecekler. Ancak Anthony Pompliano, bazılarının gelecekte başarılı olabilmesi için kapıyı açık bıraktı.

Dahası Pompliano, merkez bankacılarının dijital para birimlerinden birisini küresel rezerv para birimi olarak görmeye istekli olduklarını söyledi. Bu tweette Pompliano, ABD dolarının baskın olduğunu ancak bunun yerini dijital para birimlerinin alacağını belirten İngiltere Merkez Bankası Başkanı’na atıfta bulundu. The Guardian’a göre, İngiltere Merkez Bankası Başkanı, dolar birikiminin dünya ticaretine engel teşkil ettiğini söyledi:

Yeni dijital para birimi etrafında bir finansal mimari geliştirilirse ve bu doların kredi piyasalarındaki baskınlığını değiştirirse, doların küresel finansal koşullar üzerindeki etkisi de benzer şekilde düşebilir. ABD’nin küresel finansal döngü üzerindeki etkisini azaltmak, sermaye akışının gelişmekte olan piyasa ekonomilerindeki oynaklığını azaltmaya yardımcı olacak.

Bitcoin tahminleri tutan analist: Altcoin’lerin Bitcoin’e kıyasla son durumları

İngiltere Merkez Bankası dahil, birkaç merkez bankası, bir Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) düzenleme olasılığını analiz ediyor. Bu dijital varlıklar, fiili para birimlerinin sanal bir uzantısı olarak çalışacak. Kripto para pazarındaki altcoin’ler ile ilgili olarak, bu yılın başından beri boğa eğiliminde olan Bitcoin ile karşılaştırıldığında düşük performans gösteriyorlar.

Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) gibi bazı dijital varlıklar, yılın ilk bölümünde yüksek fiyat artışları kaydedebiliyor olsa da son birkaç ay içinde bu dijital varlıklar Bitcoin’in gerisinde kalıyor. Nitekim, Bitcoin’in pazar hakimiyeti %70’e yakın çok yüksek bir seviyeye yükseldi. CoinMarketCap’a göre, şu anda Bitcoin 10.140 dolar civarında işlem görüyor ve 181,4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin