Bitcoin son durum: RSI boğa ayrışmasını mı gösteriyor?

Bitcoin son durum: RSI boğa ayrışmasını mı gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı Salı günü devam eden satışları durdurmaya çalışıyor. Hafta sonu yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalışan BTC yeniden 40K bölgesine gitmek istiyor. Ancak bunun için satış yemeden iletmesi gerekir. Bitcoin son durum için 38.600 ve 39.400 dolar arasında sıkıştığını görüyoruz.

8 Mart Salı günü satışların ardından BTC kazançlarını kilitliyor. Fiyat düşüşle açıldı ancak hızla toparlandı. İlk seansın en yüksek seviyesini 39.180$ olarak etiketledi. BTC’nin yükselmek için 39.500 dolar direnç seviyesinin üzerinde işlem görmesi gerekiyor. 

Bununla birlikte, Bitcoin fiyatı hala 45.000 $ civarında reddedilen tanıdık bir ticaret bölgesinde hareket ediyor. Ancak geçmişte BTC daha düşük seviyelerden geri sıçradı. Daha öncesinde yaşaması bir yol gösterici olabilir.

Bitcoin son durum: 4 saatlik grafik

Bitcoin fiyatı, 4 saatlik grafikte 37.165 dolarlık yatay destek çizgisi yakınında çift dip oluşturuyor. Çift dip, Bitcoin fiyatını önce psikolojik 40.000 dolar seviyesine doğru çekebilecek bir yükseliş oluşumudur.

Ardından, yukarı yönlü momentumun devam ettiğini doğrulamak için BTC fiyatının birçok engelle karşılaşması gerekiyor. 200-EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) 40.500$ çok önemli bir seviye olarak duruyor.

Yukarı yönlü momentum, Fiyat Hacim Trendi (PVT) tarafından belirtildiği gibi artan işlem hacmi ile desteklenmektedir.

Flip tarafında, fiyat seansın düşük seviyesini koruyamazsa, parite için yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. İlk aşağı yönlü hedef, 24 Şubat’ın en düşük seviyelerinde 34.322$ seviyesinde bulunabilir. Diğer yandan Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 5 Mart Cumartesi günüden bu yana kısa vadede yükseliş görünümüne işaret ederek pozitif ayrımı veriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin