featured

Bitcoin 25.000 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 25 bin dolar seviyesindeki direnci aşmaya çalışıyor. ABD hisse senedi piyasaları Pazartesi günü kapalı olduğu için volatilite gün boyunca durgun kaldı. Kripto para piyasa kapitalizasyonu %1,2 arttı.

CoinShares’e göre, kripto para birimlerine yapılan yatırımlar geçen hafta 32 milyon dolar düşerek art arda ikinci düşüş haftasını ve yedi haftanın en yüksek seviyesini gördü. Bitcoin’e yapılan yatırımlar 25 milyon dolar ve Ethereum’a yapılan yatırımlar 7 milyon dolar düştü. Kısa vadeli Bitcoin’e izin veren fonlara yapılan yatırım 4 milyon dolar arttı.

Bitcoin’in 25.000 doların üzerinde konsolide olmaya yönelik başarısız girişimlerine rağmen, bu dirençten gün içi geri çekilmeler giderek küçülüyor ve bu da dipten alım modelinin devam ettiğini gösteriyor. Bitcoin’in 25.000 dolar seviyesini kırması an meselesi ve potansiyel olarak 28.000 dolara ulaşabilir.

Öne çıkan haberler

Dünyanın en büyük kripto para birimi odaklı hedge fonlarından biri olan Galois Capital kapandığını duyurdu. Fon, FTX’in çöküşünden sonra sermayesinin yaklaşık yarısını kaybetti.

Gemini borsasının kurucu ortağı Cameron Winklevoss, ABD’nin yalnızca iki seçeneği olacağını söyledi: Kripto para birimlerini benimsemek veya geride kalmak. Bu tür yorumlar, ABD düzenleyicilerinin kripto para şirketlerine yönelik hamlelerinin ortasında geldi.

G20’nin Finansal İstikrar Kurulu (FSB), Temmuz ayına kadar kripto para düzenlemesi için standartlar oluşturmayı planlıyor.

Hong Kong, perakende yatırımcıların borsalarda kripto para ticareti yapmasına izin verecek. Ticaret yerleri ise zorunlu lisansa tabi olacak.

Bu arada, Binance’in Bitcoin ticareti için sıfır ücret uygulaması ve FTX borsasının çöküşü, BTC spot ticaret piyasasının %98’ini ele geçirmesine izin verdi.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin