Bitcoin rallisi soğudu fakat BTC balinaları giderek daha agresif oluyor!
Bitcoin rallisi soğudu fakat BTC balinaları giderek daha agresif oluyor!

Bitcoin rallisi soğudu fakat BTC balinaları giderek daha agresif oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin haftaya sağlam bir başlangıç yaptıktan sonra grafiklerde yüzde 24 artışla şu anda 43.500 dolarda kaldı ve BTC rallisi soğudu. Bitcoin ve kripto piyasası rallisi, Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte ortaya çıktı.

Bildirildiğine göre, Rus Rublesi çökerken, Ruslar paralarını BTC ve kriptoya aktarmaya başladı. Kripto pazarındaki son soğuma, AB’nin yaptırımları genişletme ve Rusya’nın Batı’dan yaptırımlardan kaçınmak için kripto kullanıp kullanmayacağı tartışılmaya başladı.

CoinShares araştırma başkanı James Butterfill, Bloomberg’e son BTC artışının büyük ölçüde siyasi istikrarsızlıkla ilişkili olduğunu söyledi. Rus Rublesi ile ticaret geçen yıl Mayıs ayından bu yana en yüksek seviyelere yükseldi.

Ukrayna ve ABD’den bazı milletvekilleri de kripto borsalarından sıradan Rus vatandaşlarının kripto ticaretini yasaklamasını istedi. Ancak Binance ve Kraken gibi borsalar bu teklifi reddetti.

Bitcoin Balinaları giderek daha aktif oluyor

Öte yandan, balinalar arasındaki Bitcoin ticaret faaliyeti, son fiyat artışı sırasında artıyor. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment şunları paylaştı:

#Bitcoin 43 bin ile 45 bin dolar aralığında işlem görürken yatırımcılar bir sonraki büyük dalgalanmayı bekliyor. Balinalar devasa işlemlerde giderek daha aktif hale geliyor. Son üç günde, değeri 1 milyon doları aşan 13.400 dolarlık BTC işlemi gerçekleşti.

BTC’de Rus rublesi işlem hacimlerinin arttığına dair raporlar ortaya çıkarken, Ukraynalılar da BTC almaya devam ediyor. Bitcoin ile birlikte, daha geniş kripto para piyasası, haftanın ilk pompalamasından sonra biraz dinleniyor gibi görünüyor. Geçen haftanın en iyi oyuncusu Terra’nın LUNA’sı 93 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin