Ethereum balinaları, yıllar sonra yeniden bu altcoin'i biriktiriyor!
Ethereum balinaları, yıllar sonra yeniden bu altcoin'i biriktiriyor!

Ethereum balinaları, yıllar sonra yeniden bu altcoin’i biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Request Network, Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan tokenlerden biri haline geldi. Balina hareketlerini izleme hizmetine göre, Request Network’ün tokeni REQ, şaşırtıcı bir şekilde Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan tokenlerden biri haline geldi. REQ, Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan varlıklardan biri olarak altıncı sırayı aldı.

Request Network, Bitcoin‘in 20.000 dolarlık dönüm noktasına ulaştığı ve kripto para piyasasındaki ilk büyük boğa koşusu olan “ICO Dönemi” olarak da bilinen 2017 döneminden bir tokeni olarak piyasada yer alıyor.

Proje, başlangıçta PayPal’a benzer bir ekosistem yaratmayı amaçlıyordu ve bu, hemen hemen her web sitesinde tek bir tıklamayla kripto ile ödeme yapılmasına izin verecekti. Ancak ne yazık ki yatırımcıları için proje, boğa güreşi sona erdikten sonra gördüğü ilgiyi kaybetti.

Balina İstatistikleri verileri

WhaleStats data

Varlığın fiyatı, zaman geçtikçe hızla neredeyse 1 dolardan 0,2 dolara kadar geriledi. REQ’nun fiyat hareketi, tokenin fiyatının 2017’nin ATH’sini güncelleyerek 1,1 dolara yükseldiği Kasım ayında yatırımcıları sarstı.

Şimdilik, REQ 0,2 dolardan işlem görüyor ve hacminin oynaklığının büyük bir bölümünü kaybetmiş durumda. Balinaların gözdesi son derece düşük oynaklıkla aralıkta hareket eden varlıklarda görülen düz çizgili bir dip oluşturdu.

Ethereum adresleri şu anda FTX Token, Shiba Inu ve USDC gibi çeşitli sabit paraları içeren son altı aydır sahip oldukları varlık grubunu elinde tutuyor. Ethereum adresleri tarafından tutulan en yüksek USD değerine sahip token, balinaların cüzdanlarında bulunan 1,5 milyar dolarlık FTT ile FTX Token’dir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin