Bitcoin Private gerçekten piyasayı etkileyebilir mi?
Bitcoin Private gerçekten piyasayı etkileyebilir mi?

Bitcoin Private gerçekten piyasayı etkileyebilir mi? BTCP artışı devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörünün ünlü ismi John McAfee, onu çevreleyen söylentilere ve Bitcoin Private (BTCP)’a yönelik açıklamalar da bulundu. Bildiğimiz gibi John McAfee, kripto para piyasasında boğa tahminleriyle ünlü. Peki Bitcoin Private gerçekten piyasayı etkileyebilir mi? BTCP artışı devam edecek mi?

John McAfee’in açıklaması Bitcoin Private’ın değeri üzerinde derin bir etki yarattı

John McAfee Bitcoin Private’a yönelik şu açıklamaları yaptı:

Lütfen insanlar. Bitcoin Private’ı benimsediğimi mi düşünüyorsunuz? Evet, ben Bitcoin Private’ı tutuyorum. Gizlilik bizim sorunumuzdur, bireysel bir para değil.  Hepimiz bu savaşta beraberiz.

John McAfee’in bu açıklaması oldukça şifreli bir mesaj vermekte. Anca özünde John McAfee’in burada söylediği şey, Bitcoin Private’ın önemli bir kripto para olduğu ve nitelikli bir paranın özelliklerine sahip olduğu. Bununla birlikte önemli olan şey, bu açıklamanın Bitcoin Private’ın değeri üzerinde derin bir etki yaratması. John McAfee’in açıklaması, geçtiğimiz haftadan beri devam eden aşağı yönlü hareketlerin olduğu bir piyasada dikkate değer bir sıçrama yarattı. Yazım sırasında Bitcoin Private, %25 oranında artışla 15,2 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin Private gerçekten piyasayı etkileyebilir mi?

Bu yukarı yönlü yörünge elbette önemli ve Bitcoin Private’ın mevcut pazar çöküşünden kurtulmasına izin verebilir. Piyasalar hafta sonu boyunca iyileşirse, yukarı doğru herhangi bir hareket olumlu. Ancak Bitcoin Private bir fiyat hareketi başlatırsa, paranın değeri fırlayabilir. Bazı kesimler, John McAfee’in yaptığı açıklamalar ile Bitcoin Private’ın fyatını etkilemeye çalıştığını düşünmekte. Fakat bildiğimiz üzere, pazarlar duyguya dayalı ve bu nedenle, insanların yorumlarıyla tepkisel olarak ticaret yapıyormuş gibi görünür. Bu nedenle Bitcoin Private’ın fiyatındaki bir sıçrama piyasayı da olumlu bir alana taşıyabilir.

Son zamanlarda Bitcoin Private’ın gerçek dünyaya adapte edilmesini amaçlayan gizlilik tabanlı bir ticaret platformu olan Bitcoin Private Pay’ın yeni projesini de belirttik. Bu proje devam ettikçe, daha fazla kişinin Bitcoin Private’ı destekleyeceği düşünülebilir. Genel olarak, bu güncel hareket Bitcoin Private için iyi bir haber. Aynı şekilde bu para, Verge ile doğrudan bir rakip. Bitcoin Private, aşağıya doğru hareket eden bir piyasada yukarı yönlü hareketlerle kendini fazlasıyla gösterebilir. Bitcoin Private şu anda, 511 milyon dolarlık piyasa değeriyle 38. sırada yer almakta. Verge ise şu anda, 630 milyon dolarlık piyasa değeriyle 32. sırada yer almakta. Eğer Bitcoin Private, artış trendini sürdürebilirse, Verge ile arasındaki boşluğu kapatabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin