Kanada'nın Bitcoin ETF'si, Grayscale'in piyasa payını azaltabilir
Kanada'nın Bitcoin ETF'si, Grayscale'in piyasa payını azaltabilir

Bitcoin mi, Apple mı, yoksa Amazon mu? Hangisi daha iyi bir seçim?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel varlık yönetimi şirketi ARK Investment’ın kurucusu Cathie Wood, lider kripto varlık Bitcoin’in teknoloji devi Apple veya Amazon’dan çok daha büyük bir fikir olduğunu iddia etti.

Wood: “Bitcoin geleceği çok parlak bir ürün…”

Yeni bir Yahoo Finance röportajında ​​Wood, neden Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin parlak bir geleceğe sahip olduğuna inandığını açıkladı.

“Kurumların Bitcoin ve diğer kripto varlıklarına geçmeye başlamasını bekliyorduk, ancak öncelikle Bitcoin, blok zincirlerinin en güvenli olanıdır. Bitcoin’in performansının diğer varlık sınıflarına göre korelasyonuna bakarsanız, en düşük korelasyona sahip olduğunu görürsünüz. Yani biraz Bitcoin satın alırsanız, portföyünüzü daha da çeşitlendirecek ve daha düşük riskle getirilerinizi artıracaksınız.

Kurumlar bu düşük korelasyonu ararlar. Bitcoin’de var. Bu çok açık. Artık 10 yıllık bir geçmişimiz var.”

Kurumsal ilgi şaşırtıcı oldu

Wood ayrıca, kurumların BTC üzerinde büyük oranda üzerinde bahse girdiklerini ve MicroStrategy ve MassMutual’ın buna öncülük ettiğini belirtti.

“Beni ve bizi genel olarak şaşırtan şey, bilançosundaki tüm parayı Bitcoin’e yatıran MicroStrategy idi. Sonra Square, tüm varlıklarının %1’ini Bitcoin’e koydu ve sanırım daha fazlasını göreceksiniz bunun. Bunu beklemiyorduk. Beklediğimiz şey, düşük getiri korelasyonu nedeniyle kurumsal yatırımcıların içeri girmesiydi.

Şu ana kadar benim için en şaşırtıcı olanı MassMutual oldu. Genel hesabına 100 milyon dolar yatırdı. Şimdi genel hesabı çok büyük, bu yüzden yüz milyon dolar .001 gibi bir şey ama bu hareket bize MassMutual’ın çok muhafazakar ve çok yüksek düzeyde düzenlenmiş olduğu ve bu yüzden daha birçok düzenleyici engelin üstesinden gelmesi gerektiğini gösteriyor.”

Teknolojik etki açısından, ARK Invest yöneticisi Bitcoin’in Amazon veya Apple’dan çok daha büyük bir güç olduğuna inanıyor.

“Bitcoin kabaca 600 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip, yani Apple veya Amazon’un yarısı bile değil,. Fakat yine de gerçekten büyük bir fikri var. Apple veya Amazon’dan çok daha büyük bir fikir olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki ilk gerçek küresel, dijital para birimi ve tamamen merkezsiz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin