Bitcoin madencileri satıştan kaçınıyor
Bitcoin madencileri satıştan kaçınıyor

Bu veri işleri değiştirir: Bitcoin madencileri satış yapmamakta ısrar ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain veri sağlayıcı Glassnode’a göre, madencilerin elindeki Bitcoin miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece 500 BTC altında. Madenciler şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.778 milyon BTC’nin hemen altındaki miktarı elinde tutuyor. Zirve rakamına Aralık 2020’de ulaşılmıştı.

Glassnode durumu şöyle açıkladı:

“Bu kripto paraların madencilere bir bloğu çözmenin ödülü olarak verildiğini, ancak hiçbir zaman zincirde harcanmadıklarını biliyoruz.”

Bitcoin madencileri, ellerindeki BTC’leri satmamakta ısrar ediyor

Bitcoin madencileri, bu yılın ilk birkaç ayında büyük bir satışın ardından Mart 2020’den bu yana biriktirme modunda. Bitcoin son birkaç aydır borsalardan ayrılıyor ve bu da birikimin bir başka göstergesi olarak görülüyor. BitInfoCharts’a göre, madencilik kârlılığı aslında Ekim ortasından beri düştü ve şu anda TH/s başına günlük 0,235 dolar seviyesinde.

9 Kasım’da TH/s başına günlük 0,49 dolar iken %52 düşmüş oldu. Kârlılık şu anda Çin’den madenci göçünün ardından hash oranlarının düştüğü Haziran sonundan bu yana en düşük seviyesinde.

Zorluk verisi de rekora yaklaştı

Blok ödülleri için matematiksel hesaplamaların karmaşıklığının bir ölçüsü olan zorluk verisi, daha fazla madencinin rekabet etmesiyle Ağustos ortasından bu yana artıyor. BitInfoCharts’a göre, Bitcoin’in ortalama hash oranı, 13 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 197 EH/s’den sadece %14 uzakta.

Glassnode, 16 Aralık’ta Bitcoin zorluğunun tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece %3,5 altında olduğunu bildirdi.

Bu arada piyasada ustalığıyla tanınan bir analist, yükselecek altcoinler listesini paylaştı. Buradan okuyun!

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin