featured

Bitcoin, kritik seviyeyi geçmek için mücadele ediyor! İşte beklememiz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), fiyatın Tether (USDT) karşısında güçlü bir ivme kazanmasıyla birlikte son zamanlarda büyük bir fiyat hareketi gösterdi. Bitcoin (BTC) fiyatının gösterdiği güce rağmen, 20.000 dolar seviyesi için bir anahtar görevi gören 19.500 doları geri almak için mücadele etti. Haftalık kapanış öncesinde, birçok yatırımcı bir ikilemde kaldığı için BTC fiyatının yukarı mı yoksa aşağı mı hareket edeceği hâlâ bilinemiyor.

Haftalık grafikte Bitcoin fiyat analizi

Bu hafta kripto piyasasında büyük olaylar yaşandı, ancak dikkate değer bir tanesi, CPI haberlerinin yayınlanmasından sonra kripto pazarındaki keskin düşüş oldu. Bitcoin (BTC) saatler içinde 19.200 dolardan 18.200 dolara düştü ve ardından 19.200 dolara geri çekilmeden önce 19.800 dolara yükseldi. Bu fiyat hareketi, kısa sürede çok fazla fiyat oynaklığı ile daha çok manipülasyon gibi görünüyor.

Bitcoin Hakimiyetinin %45 gibi yüksek bir seviyeye çıkma olasılığı ile BTC geri çekilirse altcoinler daha fazla zarar görebilir. BTC fiyatı ve altcoinler için bir miktar rahatlama sağlamak için BTC fiyatının iyi bir hacimle 19.500 doları geri alması gerekiyor. BTC fiyatı 19.500 doların üzerine çıkamazsa, fiyatın 18.200-18.800 dolar arasındaki düşük seviyeyi yeniden test ettiğini görebiliriz.

BTC fiyatı için haftalık direnç: 19.500 dolar

BTC fiyatı için haftalık destek: 18.200-18.800 dolar

Günlük grafikte BTC fiyat analizi

BTC fiyatı için günlük zaman dilimi, daha çok mücadeleyle geçti. Alçalan üçgen modelinden çıkış, biraz rahatlama sağlayabilir ve güçlü alım hacmiyle birlikte 20.500 dolar ve daha yükseğine sıçrayabilir.  Bitcoin, 50 Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) altında azalan bir kama oluşturduğundan; 20.200 dolarlık fiyat, 50 EMA’ya tekabül ediyor ve fiyatın yükselmesi için direnç görevi görüyor.

BTC fiyatı için günlük direnç: 20.200 dolar.

BTC fiyatı için günlük destek: 18.800 dolar

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin