featured

Boğalar yeni bir ralli başlatmışken Shiba Inu yatırımcıları bu fırsatı değerlendirmek isteyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, uzun vadeli destek noktasından yükselişe geçti. Bu yeniden alıcıların avantajlı olduğu anlamına gelebilir mi?

Açık faiz, satıcılar için kısa vadede hafif bir avantaj sağladı.

Shiba Inu ayıları, 14 Ağustos’ta birkaç ayın zirvesine doğru kaydıktan sonra, son iki aydır trendleri kontrol altına aldı. Sonuç olarak, meme coin 0,0108 dolar ile 0,0109 dolar direnç aralığının altında bir düşüş gördü. (Kısacası SHIB fiyatları 1000 ile çarpılmıştır.)

Son zamanlarda, alıcılar EMA şeritlerinin kısıtlamalarından kaçmaya çalışırken, 0,0957 dolarda bulunan destek noktası, bir miktar yükseliş baskısını yeniden alevlendirdi. Destek noktasından ani bir toparlanma, meme coin’i EMA seviyesindeki direnç noktasına meydan okumak için konumlandırabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, 0,01021 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,17 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

Gözde meme coin, 4 saatlik grafikte bir yükseliş yapısı oluşturmuş durumda. Ancak, boğalar bir ralliyi sürdürebilir mi?

Shiba Inu grafik

Geçen hafta boyunca, Shiba Inu’nun iki aylık direnç noktasından düşüşü, beklenen bir geri çekilme için zemin hazırladı. Böylece meme coin,  zamandan beri düşüş avantajını göstermek için EMA şeritlerinin altına düştü.

EMA şeritleri düşüş eğilimi gösterirken, satıcılar son birkaç gün içinde 50 EMA yakınında satın alma çabalarını sınırladı. Yükselen mum çubuğu, 13 Ekim’de çift haneli kazançlar sağlayan bir ralli başlattı.

0,01014 dolar seviyesinden bir toparlanma, bir geri dönüş öncesinde kısa vadeli kazançları teşvik edebilir. Bu durumda SHIB, kendisini bir trende bağlamadan önce 0,01067 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test edecek.

0,01014 dolar seviyesinin hemen altında kesin bir kapanış yapması durumunda yön aşağı çevrilebilir.  Bu gibi durumlarda, yükseliş tezi geçeriz kılınır ve fiyat keşfine girilir. Piyasa oyuncularının güçlü hamleler yapamaması, 0,0104 dolar ile 0,01067 dolar aralığında sıkıştırma aşamasını teşvik edebilir.

Ayrıca, Chaikin Money Flow’un (CMF) son iki gündeki düşük dip seviyeleri, fiyat hareketiyle yukarı yönlü bir ayrışmaya işaret etti. Bu okuma, acil destekten bir geri tepme olasılığını güçlendirdi.

Faiz artışı ile fiyat düşüşü

SHIB Vadeli İşlemler Açık Faiz analizi, son 24 saat içinde %18’in üzerinde bir sıçrama olduğunu ortaya çıkardı. Buna bağlı olarak fiyat, %2’nin üzerinde bir düşüş kaydetti.

Genel olarak, bu yeni short pozisyonların açıldığını gösterir.

Sonuç olarak alıcılar, özellikle CMF’deki yükseliş ayrışmasıyla, EMA şeridi üzerindeki konumlarını geri almak isteyeceklerdir. Ancak, yükseliş eğilimini doğrulamak için mevcut modelin üzerinde bir pozisyonu sürdürmeleri gerekiyor. Hedefler yukarıda belirtildiği gibidir.

Ayrıca Shiba Inu, piyasa lideri olan Bitcoin ile %52’lik 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, genel piyasa hissiyatıyla Bitcoin’in hareketlerini takip etmek, herhangi bir işlem yapmadan önce doğru bir karar vermenize yardımcı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin