Bitcoin çok kritik bir eşikte: Satın almak için iyi bir zaman mı?
Bitcoin çok kritik bir eşikte: Satın almak için iyi bir zaman mı?

Bitcoin çok kritik bir eşikte: Satın almak için iyi bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bir süredir 30.000 dolar civarında konsolide oluyor. Çoğu insan, bir yükseliş trendine dair tüm umudunu kaybetti ve şimdiden kripto portföylerini boşaltıyor. Fakat çoğu tokenin şu anda kendi destek alanlarında bulunduğunu belirtmek gerek. Doğal olarak, Bitcoin için 30.000 dolar, bir satın alma bölgesini temsil eden güçlü bir psikolojik fiyat. Bu Bitcoin fiyat tahmini makalesinde, Bitcoin’in 30.000 dolar civarında konsolide olmasının neden iyi bir şey olduğunu ve gelecekte daha yüksek fiyatlara işaret ettiğini göreceğiz.

Mevcut Bitcoin fiyatı satın almak için iyi mi?

Bitcoin 69.600 dolardan düştü ve şu anki 29.350 dolara ulaştı. Fiyatlardaki bu %57’lik düşüş, tüm kripto para piyasasını çökertti. Diğer kripto projelerinin bu düşen fiyatlardan etkilendiği ve daha da sert düştüğü bir kartopu etkisi olmaya başladı.

Bitcoin price consolidation: BTC/USD 1-day chart

Bitcoin için 30.000 dolarlık fiyat alanı çok önemli. Aslında birçok büyük firma bu fiyat civarında Bitcoin satın aldı. Ek olarak, aşağıdaki şekil 2’ye bakarak, Bitcoin fiyatlarının yükseliş trendine girmeden önce tam olarak bu alanlar etrafında nasıl konsolide olduğunu görebiliriz.

BTC/USD 1-day chart showing the consolidation area of Bitcoin price consolidation

BTC fiyatları tekrar 28.000 doların altına düşerse, bir sonraki destek alanı 20.000 dolar civarında olacak. Bununla birlikte, bu Bitcoin fiyat konsolidasyonu aşamasından itibaren fiyatların artması daha olası. İlk hedef yaklaşık 35.000 dolar, yani fiyatta %17’lik bir artış. Bundan sonra, BTC bir sonraki psikolojik fiyatı olan 40.000 $’ı hedefleyebilir. Orada bir düzeltme görebiliriz, ancak uzun vadede fiyatların yükselmesi bekleniyor. Bu da yükseliş trendinin resmi başlangıcını işaret edecektir.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin