Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak
Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak

Bitcoin’in 666.666. bloğunda bu tüyler ürpertici mesaj var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ‘in 666.666. bloğu BTC.com madencilik havuzu tarafından 18 Ocak saat 23: 28’de (UTC) çıkarıldı. Bu bloğu üreten kişinin, İncil’den şu ürpertici bir mesajı şifrelediği ortaya çıktı.

Kötülüğün üstesinden gelmeyin, kötülüğün üstesinden iyilikle gelin – Romalılar 12:21.

Satır, Yeni Ahit’teki altıncı kitap olan Epistle’dan Romalılara geliyor ve 80 bayta kadar verinin depolanmasına izin veren OP_RETURN betiğine gömülüdür. Çıktı adresleri ayrıca “Tanrı” ve “İncil” kelimelerini de içeriyor.

Bitcoin

Bitcoin ‘in en ünlü gizli mesajları

Mesajlar genellikle her blokta gerçekleşen ilk işlem olan bir coinbase işlemi ile blok zincirinde bırakılır. 100 bayta kadar keyfi veri kodlanabilir.

3 Ocak 2009’da çıkarılan oluşum bloğu, Satoshi Nakamoto’dan başkası tarafından kodlanmayan banka kurtarmalarıyla ilgili ikonik The Times manşetini içeriyor:

The Times 03 Ocak 2009 Şansölye, bankalar için ikinci kurtarma paketinin eşiğinde.

Aşırı hükümet harcaması teması 2020’de de devam etti ve 12,5 BTC ödüllü sonuncusu olan 629,999’u blok çıkarıldığında Fed’in planının 2008’deki çabasını aştığını söylüyor:

NYTimes 09 Nisan 2020 2.3T $ emisyonla, Fed’in Planı 2008’i Çok Aştı.

Bitcoin’in 659.678’inci bloğu aynı zamanda Reuters’ın kripto para biriminin düşüşe geçen ABD dolarının zemininde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla ilgili manşetini ölümsüzleştirdi.

Reuters 01 Aralık 2020 Dolar, ABD’nin canlandırma umutları üzerinde düştü; Bitcoin tüm zamanların zirvesine ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


office 2016 satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin