Ünlü yatırımcıdan Bitcoin için felaket senaryosu, gerekçesi ne?
Ünlü yatırımcıdan Bitcoin için felaket senaryosu, gerekçesi ne?

Ünlü yatırımcıdan Bitcoin için felaket senaryosu, gerekçesi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının geneliyle birlikte Bitcoin de tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydettikten hemen sonra Kasım ayında tedirgin eden bir geri çekilme yaşadı. Bitcoin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68.7 bin dolardan %17 oranında aşağıdan işlem görürken, kayda değer bir yatırımcı, işlerin daha da kötüye gidebileceğine inanıyor.

Navellier & Associates’in başkanı ve kurucusu olan ünlü yatırımcı Louis Navellier, Bitcoin’in tarihteki en büyük fiyat düşüşlerinden biriyle karşı karşıya olabileceğini belirtti. Navellier’e göre, Bitcoin %85’lik bir fiyat düşüşüyle ​​karşı karşıya kalabilir ve BTC’nin fiyatını 10.000 doların altına kadar düşebilir.

Bitcoin için neden düşüş öngörüyor?

Louis Navellier, ABD Merkez Bankası tahvil alım programını azalttıkça, Bitcoin’in ait olduğu bir sınıf olan risk varlıkları arasında büyük bir düzeltme olabileceğini açıkladı.

Navellier, Fed sıkılaştırma politikasını uyguladıkça, hem hisse senetlerinde hem de tahvillerde daha fazla oynaklık görülebileceğini söylerken etkilenecek finansal varlıklar arasına Bitcoin’i de ekledi

Bitcoin, bu hafta 59.000 dolarlık direnç seviyesini kırmak için mücadele etti. Navellier, Fed tahvil alım programını daralttıkça Bitcoin fiyatı düşmeye devam ederse, BTC’nin korkutucu bir çift tepe modeli oluşturabileceğine inanıyor.

Ünlü yatırımcıdan Bitcoin için felaket senaryosu, gerekçesi ne?

BTC fiyatının 28.5 bin dolara düşmesinin yatırımcılar için ciddi bir uyarı olacağını da sözlerine ekledi. Bu olasılık gerçekleşirse Navellier, Bitcoin’in en son Ekim 2020’de kaydedilen dört basamaklı bölgeye geri dönebileceğine inanıyor.

Diğer yandan

Bitcoin tahminleriyle ünlü kripto piyasası analisti Plan B, hâlâ Bitcoin’in yıl sonunda 100.000 doların üzerinde bitireceğine inanıyor.

Her iki tahmin de endüstri uzmanları tarafından ifade edilen görüşlerdir, çünkü Bitcoin gerçekten de her iki yöne de gidebilir. Bu nedenle ifade edilen görüşlerin hiçbiri yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin