Ethereum birleşmesinden sonra Bitcoin güçlü olacak mı?

Bitcoin haftalık girişte ne kadar arttı? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinShares, yeni bir rapor yayınlandı. Dijital varlık yatırım ürünlerine girişlerin geçen hafta toplam 30 milyon dolar olduğunu görüyoruz. Önceki hafta girişlerin ise 12 milyon dolardan 343 milyon dolara düzeltildi.

Rapora göre, geçen hafta dijital varlık yatırım 343 milyon dolarlık giriş yaşandı. Kasım 2021’den bu yana en büyük tek hafta girişini temsil etti.

Dijital varlık yatırım ürünlerine giriş olarak bildirilen 30 milyon dolar ile CoinShares, bunun ay başından bu yana toplam girişleri 394 milyon dolara çıktığını belirtti. Yönetim altındaki toplam varlıkları (AuM) Haziran 2022 başlarında 30 milyar dolar seviyelerine getirdiğini belirtti.

Bitcoin ve diğer varlıklardaki girişler

Geçen hafta, Bitcoin, önceki hafta 206 milyon dolarlık girişle birlikte toplam 19 milyon dolarlık giriş gördü. Bu, önde gelen kripto para birimi için Mayıs 2022’den bu yana en büyük giriş haftasını.

Ayrıca CoinShares, performansın bugüne girişleri 221,5 milyon dolara ve yıldan bugüne girişleri 241,3 milyon dolara getirdiğini kaydetti.

Bitcoin’in YTD girişleri, raporunda CoinShares tarafından değerlendirilen tьm varlıklar tarafından kaydedilen 415 milyon dolarlık YTD toplam girişlerinin %58’ini temsil ediyor.

Geçen hafta, Short-Bitcoin 0,6 milyon dolarlık giriş kaydetti. Bununla birlikte, varlığın AuM’si, Bitcoin için olumlu fiyat hareketi nedeniyle 13 Temmuz’daki zirvesi olan 145 milyon $’dan 133 milyon dolara %9 düştü.

Ancak Ethereum iзin CoinShares, geзen haftaki toplam girişlerinin 8.1 milyon dolar olduğunu buldu. Цnde gelen altcoin, цnceki hafta 120 milyon dolarlık giriş kaydetti.

Rapora göre, bu, Haziran 2021’den bu yana en büyük giriş haftasını temsil etti. Son 11 haftalık çıkışların ardından duyarlılıkta bir dönüm noktası anlamına geliyor.

Altcoin’lerde ise geçen haftaki performansı, toplam MTD girişlerini 137 milyon dolara getirdi. Bu, CoinShares tarafından incelenen tüm varlıklar için MTD girişlerinde kaydedilen toplam 393,5 milyon doların %35’lik bir payını temsil ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin