Popüler analistten sarsıcı uyarı:
Popüler analistten sarsıcı uyarı: "Hayal kurmayın, Bitcoin bu sene 100 bini görmez!" Ne zaman göreceğini de söyledi

Bitcoin göstergelerine göre BTC satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda kurumsal ve perakende yatırımcılardan gelen talep artışı Bitcoin fiyat yükselişini hızlandırdı. Bazı yatırımcılar, Bitcoin’i parasal çekişmelerin ortasında enflasyona karşı bir korunma olarak görüyor.

Ayrıca, farklı analistler BTC için yükseliş tahminlerini öne sürdüler ve bu tahminlerin birçoğuna göre Bitcoin’in bu yılın sonunda 100.000 dolara ulaşacağını gösteriyor. Ancak piyasa uzmanları yükselişin ardından fiyat düzeltmesinin gelebileceği konusunda yatırımcıları uyardı. Bütün bunlar esas olarak uzun vadeli bir perspektiften olsa da, kısa vadede ne olacak?

Uzman kripto yatırımcısı Tone Vays, kısa bir süre önce yukarıda belirtilen soruyu vurguladı. İlk olarak BTC, Borsada işlem gören ETF’ler hakkındaki haberlerin ardından harika bir kaç gün geçirdi. Aslında, BTC’nin 19 Ekim’e kadar yaklaşık 62.000 dolara yükselmesini bekliyor.

Bu haftanın sonunda veya önümüzdeki haftanın başında yaklaşık 62.000 dolara ulaştığımız günlük görünümde beklediğim şey için doğru yoldayız. 19 Ekim, o zirveyi aradığım yerdi. Yani yaklaşık üç dört günümüz var. Özellikle de yükselişimize devam edersek.

Tone Vays, anlatımını desteklemek için aşağıdaki tabloyu kullandı.

Buna ek olarak, analist olası bir düşüşten önce kâr elde etmeyi bile tartıştı.

Gelecek hafta muhtemelen bir geri çekilme için kârınızı almak için iyi bir zaman çünkü çok hızlı bir şekilde çok ileri gitmiş olurdu. Üç hafta önceki fiyatı bugünki fiyatının yarısıydı. Oldukça hızlı bir şekilde yükseliyoruz ve bir geri çekilme olacak. Şu anda haftalık grafik tamamen yükselişte ve hala yeriniz var.

Bu arada BTC HODLers, fiyat artışını takiben bazı kazançlar elde ederken gerçekten de harekete geçti. Örneğin, Glassnode analizine göre,

Bununla birlikte, hareketlilik başlangıcından bu yana BTC’nin dalgalanmalarına bir çivi çaktı. Tony Vays, bu kadar hızlı bir yükselişte düşüş olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor. Yaklaşık 53.000 dolar veya 54.00 dolara bir geri çekilme öngördü, ancak yıl sonu tahmini sabit kaldı.

Bitcoin harika görünüyor, hala 60’ların ortalarında Nisan’la çifte zirve yapmayı düşünüyorum, belki 50’lerin ortalarına bir geri çekilme görülebilir. O zaman hâlâ yıl sonundaki 100.000 dolar konusunda haklı olma şansım var. Ben hala iyimserim.

Bununla birlikte, diğer BTC boğaları da aynı fiyatı öngördü.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin