Bitcoin, Google arama hacminde Tesla'yı devirdi!
Bitcoin, Google arama hacminde Tesla'yı devirdi!

Bitcoin, Google arama hacminde Tesla’yı devirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2021’in ilk ayında Google arama hacminde Tesla’yı geride bıraktı. Bu yükseliş, COVID-19’un Bitcoin’i bir fiyat artışı için en iyi konuma getirmesi, benzeri görülmemiş küresel internet kullanımı ve perakende yatırımcıların gücüyle açıklanıyor.

Bitcoin, Google aramalarında Tesla’yı geride bıraktı

2020’nin başından bu yana, Tesla hisseleri 88 dolardan 8 Ocak’ta 880 dolara kadar %919 arttı.

Buna karşılık, Bitcoin %460 oranında yükseldi ve 8 Ocak’ta zirve yaptı.

Aynı dönemde, diğer önemli kazanan hisse senetleri sırasıyla %530 ve %451 artışla Moderna ve Zoom Video Communications oldu. Her ikisi de COVID-19 nedeniyle popülerleşen hisselerdi.

Y kuşağı yatırımcılarının halk tarafından “boomer” olarak bildiği değer yatırımcıları, varlık fiyatlarındaki eşi görülmemiş artıştan açıkça mutsuzdu.

eToro CEO’su Yoni Assia, bu sabah paylaştığı bir tweette Tesla yatırımcılarının sayısı ile bu yükseliş arasında doğrudan bir ilişki olduğunu belirtti.

Tesla bir sosyal medya ağı olsaydı veya kârıyla tutulan korelasyon olsaydı, yukarıdaki tablo tam anlamıyla mantıklı olurdu.

Ancak eToro’nun CEO’su, satışlar yerine uygulamadaki 127.000 borsa yatırımcısının yükselişe neden olduğunu belirledi. VanEck Digital Assets’te Dijital Varlık Stratejisti ve MVIS Direktörü Gabor Gurbacs ise Twitter’dan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Bu korelasyon Tesla, Bitcoin, espor ve inovasyon yatırımlarının büyük ölçüde perakende odaklı olduğunun açık bir göstergesidir.”

Alternatif olarak, Tesla’nın CEO’su ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk, Bitcoin hashtag’ini Twitter’daki biyografi bölümüne yazdı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin