featured

Bitcoin Gold yeni bir açıklama yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu gün, Bitcoin Gold ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, ön hazırlık, aslında bir “madencilik öncesi” için hazırlıktı. Çatal zaten oluştuktan sonra 100.000 BTG kazıldı. Ekip, bunu blok başına 12.5 BTG’de yaklaşık 8.000 blokla hızlı bir madencilik yaparak gerçekleştirdi.

BTC

Madencilik öncesi bir bonus olabilir mi?

Önceden hazırlanmış coinlerin büyük bir kısmı bir ‘vakıf’ içine yerleştirildi ve geliştiricilere göre BTG ekosistemini büyütmek ve muhafaza etmek için kullanılacalar. Bununla birlikte, 100 bin dolarlık paralardan bazıları beş kişilik bir bonus olarak ya da altı üyeden her biri için yaklaşık 833 token olarak belirlendi.

Bu ödeme hakkında yayınlanan bildiride şu açıklama yapıldı;

“Yol haritasında” çekirdek ekibin ilk ödülü “olarak ayrılan öncülüğün yüzde beşine dikkat çekici bir şekilde yer ayrıldı. Bu, altı çekirdek ekip üyesi arasında bölünmüş 5.000 coini veya her biri yaklaşık 833 coini temsil eder – bu nedenle her ana üye, bu projeyi önümüzdeki aylar boyunca yürütme rolleri için mevcut madeni paranın% 0.005’i alır.

Geriye kalan yüzde 95’lik kesim, zaman kazandıran cüzdanlara (yüzde 60 – üç yıl içinde serbest bırakılacak) bölünürken geri kalan yüzde 35’lik kısmı, platformun kurulması uğruna derhal kullanılmaya başlanacak. Fonların nasıl kullanılacağına dair detaylar zamanla açıklanacaktır.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin