Bitcoin yükselir mi? Ralli istikrar sağlayacak mı?

Kripto piyasası canlandı: Peki Bitcoin fiyatı ne kadar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayının ilk haftasını geride bırakmamıza sadece 1 gün kaldı. Kripto piyasasına ise hareketlilik hiç olmadığı kadar fazla. Salı gününden itibaren yaşanan gerileme insanların canını sıkmıştı. Ancak bu durum dün itibarıyla değişti.

1 saatin bile değiştiği piyasada dün dakikalar içinde BTC kendini 20 bin doların üstüne attı. Hatta gün içinde 21K yolculuğunu bile başlattı. Bitcoin fiyatı ne kadar? Sorusuna yanıt arayan yatırımcıların en merak ettiği ise günlük kapanışın nerede geldiği…

BTC, günlük kapanışı nerede yaptı?

Dün gece BTC/USDT paritesi günlük kapanışı 21.000 doların üzerinde yaptı. 20K üstünde bile kapatsa olumlu sayılacaktı. Ancak daha iyisini gösteren Bitcoin, 21K barajını da aştı. Hatta gün içinde 21.700 direncine yaklaştı. Bu da son iki haftanın en yüksek seviyelerine denk geliyor.

Eylül ayının başlangıcı tüm piyasa için iyi olmamıştı. Bitcoin için psikolojik bölge olarak belirtilen 20.000 dolar kalesi düşmüştü.Boğalar burayı alamadığı için ayılara yenildi. 

Sonraki süreçte ise, kripto para birimi aniden altı haftanın en düşük seviyesi olan 18.500 dolara geriledi. Durumun dahada kötüleşeceği anda yükseliş yeniden baş gösterdi. Şu an Bitcoin fiyatı ne kadar?

Bitcoin fiyatı ne kadar?

BTC/USDT paritesi anlık olarak 21.300 üstünde dolaşıyor. Gün içinde 21.600 doları geçti. Bu iyileşme hem altcoin’lere hem de genel market değerine yansıdı.

1 Bitcoin kaç TL?

Dolar bazlı fiyatın 21.000 doların üstünde kalması Türk Lirasına da etki etti. BTC/TRY paritesi anlık olarak 389 bin TL’dir. 

Bitcoin neden yükseliyor?

BTC’nin yükselişene en çok etki eden şirket MicroStrategy oldu. MicroStrategy’nin hisselerinin bir kısmını satarak BTC alımları yapacağını duyurması piyasayı pozitif havaya soktu. Hatta şirketin alım için 500 milyon dolarlık bir başvuru yapacağı haberleri dolaştı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin