Bitcoin 26 bin doları geçti: Aylar sonra rekor geldi…

Bitcoin fiyatı, ağustos ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının büyük bölümünde ayı sezonunu yaşayan kripto paralar, 2023’de umut aşılamaya çalışıyor. 1 Ocak’tan bu yana Bitcoin fiyatında yaşanan yükseliş bunun bir göstergesi olabilir.

Son olarak bugün Bitcoin’de iyi bir ivmelenme ile yaklaşık 6 aydır görülmeyen seviye geldi. BTC, 23K seviyesini bugün itibarıyla aşmış oldu.

Bitcoin fiyatında hafta sonu hareketliliği

Bitcoin fiyatı cumartesi sabahı kısa bir süre için 23.000 doları aştı. 23.000 doların üzerine bir anda çıksa da satışlar geldi. Bu da yeniden 22.800 ve 22.950 seviyelerine gitmesine neden oldu.

Bitcoin fiyatı, 2022 yılının ağustos ayından bu yana en yüksek noktasına yerleşti. Önceki yıllarda görülen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 $’dan hala uzak. Ancak psikolojik sınır olarak gösterilen 20K üstünde durması piyasayı pozitif tutuyor.

Bitcoin kaç dolar?

BTC/USD paritesi haberi yaptığımız esnada 23.000 doların biraz üstünde alıcı buluyor. Kar satışının gelmesi geniş bir alanda fiyatlanmasına yol açıyor. 22.850 ile 23.100 dolar arasında işlem görüyor.

Bitcoin en yüksek kaçı gördü?

Bitcoin fiyatı bugün 23.330 doları gördü. Son zamanların en yüksek seviyesi olarak da dikkat çekti.

Bitcoin dominance kaç seviyesinde?

Birçok yatırımcının takip ettiği bir gösterge ise BTC hakimiyetidir. Altcoin’ler için çok büyük önem teşkil eden BTC.d yüksek olduğu süre boyunca altlarda hareketlilik azalır. Şu an BTC.d yüzde 44.30 seviyesine çıkmış durumda.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin