Circle CEO'sundan Çin kripto para birimine yönelik çarpıcı öngörü
Circle CEO'sundan Çin kripto para birimine yönelik çarpıcı öngörü

Bitcoin fiyat yükselişi yakında mı? Bitcoin için farklı bir döneme giriyoruz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, dünkü dalgalanma ile 6.700 dolara çıktı, bugün ise düşüş eğiliminde ve son kazanımlarının bir kısmını düzeltme olarak gördü. Peki Bitcoin fiyat yükselişi yakında mı? Piyasa analisti Naeem Aslam’a göre yakında!

”Bitcoin fiyat yükselişi için çok ilginç bir çeyrek başlamak üzere.”

Her ne kadar Bitcoin fiyatı çeyreğin başlangıcından %3 daha yüksek olsa da, bu hafta sonu kripto para fiyatlarında büyük bir ralli olmadığı sürece, kripto para piyasasının üçüncü çeyrekte büyük düşüşler kaydetme ihtimali var.  Ancak, iyimser olmak için bir sebep var mı? Bugüne kadar, çeşitli analistler, Bitcoin’in 2018’in son çeyreğinde büyük bir boğa piyasasına girebileceğine inanarak iyimserliklerini dile getirdiler.

MarketWatch’a konuşan Thinks Markets UK’nin şef piyasa analisti Naeem Aslam, cari fiyat hareketinin Eylül 2017’ye benzer olduğunu ve dolayısıyla bir rallinin ufukta olduğunu gösterdiğini belirtiyor. Aslam açıklamalarına şunları ekliyor:

Eylül bitiyor ve çok ilginç bir çeyrek başlamak üzere. Bu size herhangi bir şey hatırlatıyor mu? Bana geçen seneki boğa rallisini hatırlatıyor.

Naeem Aslam’ın öngörüsü doğru mu?

Geçen yılın Eylül ayında, Bitcoin Ekim ayında parabolik bir harekete geçmeden önce 3.000 dolar ve 4.000 dolar civarında işlem gördü  ve nihayetinde Aralık ayı sonunda yaklaşık 20.000 dolara ulaştı. Benzer beklentilere sahip olan Aslam konuya yönelik şunları söyledi:

Bana öyle geliyor ki benzer bir momentum daha tekrar inşa edilebilir. Bu kripto para piyasalarında ağır kayıplardan acı çekenlere bir musuki olmalı.

Aslam’ın öngörüsü doğru mu? Bunu sadece zaman gösterecek.

Bitcoin’in son 24 saatteki oyun durumu nedir?

Bu arada, Bitcoin’in son 24 saatteki oyun durumu nedir? Bitcoin fiyatı yakın zamanda 6.500 dolar seviyesine geriledi. 1:40 GMT itibariyle fiyat, %1,2 düşüşle 6.575 dolar seviyesinde gerçekleşirken, piyasa değeri 113,7 milyar dolara düştü.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Ancak, bir sonraki piyasa hareketi, kripto paranın 2018’in geri kalanı için hangi yönde hareket ettiğini belirleyecek. Göreceli Güç Endeksi (RSI) bir alım sinyali veriyor, aşırı satış pozisyondan son zamanlarda kurtarıldı. Bu, fiyatın bugün erken düşmesinden sonra geldi ve kısa vadeli bir iyileşme sinyali verdi. Bugün Bitcoin ile ilgili herhangi bir sorunuz ve yorumunuz varsa, cevaplamak için aşağıdaki formu kullanın!

Earnforex

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin