Fenomen stratejist uyardı: “Bu 3 popüler coin önce yükselecek sonra çakılacak!”
Fenomen stratejist uyardı: “Bu 3 popüler coin önce yükselecek sonra çakılacak!”

Fenomen stratejist uyardı: “Bu 3 popüler coin önce yükselecek sonra çakılacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, Bitcoin, Ethereum ve Solana tahminleri yer alan bir açıklama yaptı. Pentoshi takma isimli analist, BTC ve akıllı sözleşme platformları Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) için sıradaki adımların neler olacağını paylaştı.

Bitcoin önce yükselip sonra düşebilir

Kripto analisti Pentoshi, 475.500 Twitter takipçisine, BTC’de düşüş beklentisinde olsa da, düzeltmeye devam etmeden önce yükselmesini beklediğini söyledi.

“Bitcoin ile ilgili hissiyatım, yeni diplerden önce yükseliş görebiliriz.”

Analist, bir “düşük zirveler” oluşumu görülmeden önce Bitcoin’in 46.000 dolar direncine yaklaşacağını öngörüyor. Pentoshi, sıçramanın potansiyel olarak Bitcoin’i 50.000 doların üzerine bile çıkarabileceğini söylüyor.

“Bence şu an için gidebileceği en yüksek nokta 53.000 dolar. Ama önce, önemli tedarik alanı üzerinde çalışması gerekiyor (yaklaşık 46.000 dolar). Orada haftalar geçirdik.”

Ethereum, BTC’yi takip edebilir

Kripto para trader’ı, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un bir sonraki rallisinin yetersiz kalacağını söylüyor ve ETH’de düşüş bekliyor.

Pentoshi’nin grafiğine bakıldığında analist, 2.000 dolara dik bir düzeltme hareketi yapmadan önce 3.500 dolara bir ETH rallisi öngörüyor.

Solana için kritik nokta 130 dolar

Trader’ın listesindeki son kripto para, 130 dolar desteğini tutamazsa bir satış olayını ateşleme riski altında olduğunu söylediği Solana.

“Aşağıda herhangi bir destek görüyor musunuz? Sıçramalar satış içindir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin