Kripto borsası bakiyeleri düşmeye devam ediyor, bu ne anlama geliyor?
Kripto borsası bakiyeleri düşmeye devam ediyor, bu ne anlama geliyor?

Bitcoin, Ether ve Cardano, enflasyon piyasaları sallarken sağlam temeller oluşturdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar ve “Kripto Dolar”, anlatıların son 3 yıldır olduğu gibi artık geçici bir heves değil ve ABD doları giderek bu ikiliye karşı parlaklığını kaybediyor.

Yükselen bir trendde, kripto para birimleri, özellikle Bitcoin, Ethereum, Cardano ve stabilcoinler, değer ve işlem verimliliği açısından ilerleme kaydederken, dolar sadece enflasyon ve merkezi doğası sayesinde parlaklığını kaybetti.

Şimdi uzmanlar, 2022’de dolar için daha da vahim sonuçlara karşı uyarıda bulunuyorlar ve çoğu kişi Bitcoin, Ethereum, Cardano ve stabil coin’lerin nihayetinde sadece doları değil, aynı zamanda tüm itibari para destekli varlıkları da -kripto kabulü artmaya devam ederken-yönlendirebileceğini düşünüyor.

Bloomberg Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, “Kripto-varlıklar küresel serbest piyasa kapitalizminin bir örneğidir ve en çok kazanan dolar oldu” diyor ve ekliyor: yaklaşık 16.000 rakip spekülatif liderlik için yarışıyor.”

Bloomberg’in yakın tarihli bir raporuna göre, uzman “Bitcoin

ve Ethereum ile birlikte kripto dolarının piyasa değerinin kalıcı bir yükseliş yörüngesi” resmini çiziyor. Bu iddiaya yönelik argümanı, kripto doların dünya çapında işlemleri kolaylaştırdığı başarıya dayanıyor.

“Anında ödeme ile günün her saatinde doları işleme, iletme ve euro-doların çok üzerinde faiz kazanma yeteneği kripto dolarının özellikleridir… Bu, doları canlandırdı ve çoğu finansal varlığa damladı” diyor.

Stabil coin’lere ilgi artışı devam ediyor

Tether’in işlem hacminin CoinMarketCap’e göre birleştirilen Bitcoin ve Ethereum’u aşan sabit paralar ile McGlone, bunun yalnızca kripto dolarının yükselişine işaret ettiğine inanıyor ve kripto varlıklar aracılığıyla işlem yapmaya geçişin “durdurulamaz” olabileceğini belirtiyor.

Solana ve Shiba Inu da dahil olmak üzere daha yeni kripto para birimleri hakkında çok fazla spekülasyon ve “hype” olsa da, şu anda Cardano’yu içeren ilk üç kripto paranın yılın geri kalanında hakimiyetlerini koruyabileceğini de sözlerine ekledi.

FED’den Powell’ın geçen hafta yaptığı bir oturumda, özel stabil coin’lerin dijital dolar ile bir arada var olabileceğini belirten bir açıklaması, stabil coin’ler için yükseliş olarak kabul edildi.

Kripto şirketleri ve düzenleyiciler arasındaki gerilim hafiflerken, kripto düzenlemeleri yakında yayılmaya başlayabilir ve otantik kripto projelerinin gelişmesi için daha iyi bir ortam oluşturabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin