Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim
Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim

Bitcoin, dünyanın en büyük ödeme ağı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin yıla harika bir başlangıç ​​yaptı. Piyasadaki en büyük dijital para şimdiden birçok dikkat çekici başarıya imza attı, tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirledi ve şimdi 47 bin doların üzerinde işlem görüyor.

Dijital para son 24 saat içinde 17 milyar doların üzerinde zincir içi işlem hacmine sahip olduğu için finans sahnesindeki mükemmel performansı devam edecek gibi görünüyor.

Bitcoin işlem hacmi büyüyor

Bitcoin’in zincir içi işlem hacmindeki %18’lik artış, Visa’nın ödeme hacminin yarısı olan 6 trilyon doların üzerinde yıllık işlem hacmine katkıda bulunuyor. Bitcoin’in günlük işlemleri şu anda bir yıl öncesine göre %6,88 arttı ve yılın sadece ikinci ayındayız.

Bazı uzmanlar şimdi Bitcoin’in dünyanın en büyük işlem ağı olacağı sonucuna varıyor. Bitcoin’in işlem değeri, dijital paraya artan ilgiye veya artan iyimserliğe bağlı. Daha büyük bir kitle, kripto paranın büyümesine yol açıyor ve Bitcoin’in benimsenme oranı şimdi adeta uçuyor.

Kurumsal ilgi dikkat çekiyor

Bitcoin, geçen yıldan bu yana değerini iki katından fazla artıran yeni bir kurumsal akış dalgası gördü. Dijital para, geleneksel finans ortamını etkiledi ve bazı kurumlar artık BTC’nin potansiyelini tam olarak görmek istiyor.

Bu kurumların çekme gücü, büyük bir yatırımcı ve müşteri havuzuna sahip olma eğiliminde oldukları için Bitcoin için bir kazanç olarak görülüyor. Bitcoin’in 8 Şubat’taki %14’lük değer artışı, Elon Musk ve şirketi Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık BTC satın almasından kaynaklanıyordu. Birçok milyar dolarlık kurum, BTC’yi yakın gelecekte yüksek getiri için biriktirmeye başlayabilir. Bitcoin’in benzersiz yatırım değerleri, geleneksel varlık sınıfları tarafından kademeli olarak kabul ediliyor.

Blockchain verileri çok kuvvetli

Bitcoin’in zincir verileri bu yıl daha güçlü görünüyor, bu da kripto paraların büyümesi için yukarı doğru bir yörüngenin kritik bir göstergesi olarak görülüyor. Bitcoin ağındaki aktif adres sayısı yükselişine devam ediyor. Daha yüksek bir adres sayısı, artan benimseme ve yatırımcıların faaliyetini gösterirken Bitcoin’in aktif adresleri şu anda 1,34 milyonun üzerinde. Bu yıl 24 saat içinde %8,80’in üzerinde bir artış kaydettikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi geldi.

Bitcoin protokolündeki aktif varlıkların sayısı şu anda 510.000’i aştı ve 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesine göre %25 daha fazla. Bu da Bitcoin blok zincirinde aktif bir kullanım olduğunu gösteriyor.

Bitcoin’in daha da büyümesi öngörülüyor ve her geçen gün benimsenmesiyle birlikte, dijital paraya olan ilginin artmaya devam edeceği ve ağındaki faaliyetleri doğrudan etkileyeceği bir sır değil. Bitcoin şu anda günlük 400.000 kullanıcısı olan 200 milyonun üzerinde cüzdana sahip ve bu rakamların önümüzdeki aylarda ikiye katlanması bekleniyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin