Bitcoin Cash yepyeni bir ödeme işlemcisi ile geliyor
Bitcoin Cash yepyeni bir ödeme işlemcisi ile geliyor

Bitcoin Cash yepyeni bir ödeme işlemcisi olan Bitek’i başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash yepyeni bir ödeme işlemcisi olan Bitek’i başlattı. Bitek, Bitcoin Cash (BCH)’in yeni lansmanı. Bitcoin Cash ağının yepyeni bir ödeme işlemcisi. Bu sistem, Columbia’daki yatırımcıların BCH’ı kabul etmelerini ve Peso’ları ihtiyaç duyduklarında ve istedikleri zaman değiştirebilmelerini sağlıyor.

“Bitcoin Cash daha iyi bir Bitcoin.”

Bitek’in iş modeli, müşteri yönetiminin rahatlığı için Bitcoin Cash tabanlı ticari işleme, faturalama ve muhasebe hizmetleri sunduğu için, Bitpay hizmet sistemi ile benzerlik göstermekte. Bitek’in kurucusu Javier Barrera geçtiğimiz günlerde Satoshi’nin Tokyo’daki Vizyon Konferansı’nda konuştu ve ekibinin BCH’ı Columbia’nın perakende pazarına nasıl entegre ettiğini anlattı. Javier Barrera ve Andres Rivera, Bitek’in kurucularından. Bitcoin Cash’e olan tutkusu, yapılan bir röportajda açıklandı. Kurucular konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin Cash daha iyi bir Bitcoin ve Satoshi Nakamoto tarafından önerilen tanım ve felsefi çizgiye en uygun olan varlık.

Bitcoin Cash yepyeni bir ödeme işlemcisi ile geliyor

Javier Barrera ve Andres Rivera, Columbia Peso’sunda bir ücretle likidite gibi bir BCH ödeme ağ geçidi ve kripto para birimi volatilitesinden korunmak isteyenler için Bitek’in faydalarını açıklıyor. BCH’nin resmi web sitesinde yayınlanan makale de şu açıklamalar yer almakta:

Bitek, alıcılar ve satıcılar ile Bitcoin Cash ile yapılan ödemeler arasındaki ticareti kolaylaştıran bir pazar açmayı planlıyor. Daha fazla bilgi için Bitek, gelecekteki işbirliklerine ilişkin Centbee ve Nchain gibi BCH tabanlı firmalarla görüşmelerde bulunduğunu açıkladı. Şirket, ayrıca BCH buluşmalarını haftalık olarak Revellion Cultu-Bar gibi popüler mekanlarda da düzenledi. Bitcoin Cash taraftarları, BCH altyapı hizmetlerini sunan şirketlere bir yenisini daha ekledi.

Bitek hizmetlerini kullanmakla ilgilenen satıcılar, ödeme ağ geçidi, BCH’daki mevduatlar ve Columbia Peso’larına dönüşüm ile ilgili tesisler için Biteks web sitesindeki bilgileri kaydetmeli ve doldurmalı. Bitcoin Cash’in değil, Bitcoin gibi davranan BCH’nin resmi Twitter işlemcisinin “Bitcoin” kullandığı bölüm, amatör kripto yatırımcılarının güven sorunlarının başlıca nedenlerinden biri.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin