Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için detaylı teknik görünüm
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için detaylı teknik görünüm

Bitcoin Cash ve Synthetix fiyat analizi: BCH ve SNX’te sıradaki duraklar, beklenen yön ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, 426,4 dolardaki destek seviyesine yakın işlem görüyor ve kesin bir ilerleme için Bitcoin’den ipuçları bekliyor. SNX ise 14,2 dolarlık destek seviyesinin üzerine geri döndü, ancak daha fazla yükseliş için gereken hacimden yoksun görünüyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash’in fiyatı, son birkaç gün içinde oldukça dalgalıydı, kripto para birimi 550 dolara değdi ve 402 dolarlık  desteğe keskin bir şekilde düştü. BCH, kendisini Bitcoin’den sonra, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para arasında haftanın ikinci en büyük kaybedeni olarak buldu.

Yazım sırasında BCH, 426,4 dolardaki destek noktasına yakın işlem görüyor ve önümüzdeki birkaç seansta bir miktar yatay hareket olabileceğini vurguluyor. Göstergeler BCH’de karışık olsa da, yörüngesi Bitcoin’in önümüzdeki günlerdeki hareketine bağlı olacak.

Göreceli Güç Endeksi tarafsız bölgeden daha düşük seviyeye işaret etti ve aşırı satım bölgesine geçilmesi, fiyatın destek seviyesinin altına düşmesiyle sonuçlanabilir.

Öte yandan MACD’de yükseliş eğilimi, fiyatın 450 dolar direncinin üzerine çıkmasıyla neticelenebilir.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Synthetix 24 saat içinde %7’nin üzerinde yükseldikten sonra ayılardan 14,2 dolar seviyesini geri aldı. Ticaret hacimlerinin olmaması yükselişi sınırladı ve SNX, bu haberin yazıldığı sırada desteğine yakın işlem görüyor. Önümüzdeki birkaç seansta hacimler toplanırsa, yükseliş sonucu fiyatın 15,8 dolardaki dirence doğru hareket ettiğini görebilir. Ancak göstergeler yakın gelecekte düşüş işaretlerinin altını çiziyor.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde istikrar kazanmış olsa da endekste tersine dönme fiyatın 13,2 dolar destek seviyesine doğru düşmesiyle sonuçlanabilir.

MACD’nin histogramı birkaç düşüş noktası kaydetti ve Signal hattının hızlı hareket eden MACD çizgisini yakalayabileceğini öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin