Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için kritik hamle kapıda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash fiyatı son 30 günde önemli ölçüde arttı. Şubat ayının başından bu yana, BCH yüzde 100’e yakın kazançlar kaydetti ve dik bir yükseliş trendinin gerçekleşmesinden sonra önümüzdeki hafta küçük bir fiyat düzeltmesi yapabilir.

CoinMarketCap’in listesine göre BCH, 13,2 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 757 dolardan işlem görüyor ve bu da onu dokuzuncu en büyük kripto yapıyor. Son 24 saat, kripto para birimi kritik direnç seviyesini ihlal edemediğinden muhtemel fiyat düzeltme aşamasının başlangıcını simgeliyor.

1 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash, bir aydan uzun süredir istikrarlı bir yükseliş trendi izliyor. Ancak, kripto paranın geçtiğimiz ay boyunca sahip olduğu güçlü yükseliş şimdi kaybolmuş olabilir. BCH, 774 dolardaki direnç seviyesini kırmak için birkaç girişimde bulundu, ancak henüz başarılı bir kırılmayı sürdürmedi. Bu, Bitcoin Cash için küçük bir fiyat düzeltmesini tetikleyebilir ve kripto para, fiyatını dengelemeye yardımcı olmak için önümüzdeki hafta 622 dolardaki desteğinin yardımına ihtiyaç duyabilir.

BCH ayrıca 539 ve 472 dolarlık birkaç güçlü destek seviyesiyle daha mücadele ediyor. Bununla birlikte, daha büyük kripto piyasasındaki yükseliş ivmesi göz önüne alındığında, fiyatın önümüzdeki haftalarda bu seviyeleri test etmesi pek olası değil.

Bitcoin Cash uzun süredir yukarı yönelirken, RSI göstergesi aşırı alım bölgesinden çıktı ve alıcıların ilgisinde hafif bir düşüşün sinyalini veriyor. MACD göstergesi ayın başında yükseliş eğilimi gösterdi, ancak BCH 774 doları geçemezse Signal hattı MACD hattını yakalayabilir. Böyle bir durumda, BCH 622 dolarlık fiyat seviyesine düşebilir.

Sonuç

Bitcoin Cash’in fiyatı yakında hafif bir fiyat düzeltmesi görebilir. Kripto para anlık direnç seviyesini aşamazsa, bunun gerçekleşmesi olası.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin