Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) analizi: 24 Ekim
Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) analizi: 24 Ekim

Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) analizi: 24 Ekim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası düşük volatiliteye sahipken, bazı altcoinler geri çekilme belirtileri gösterdi. Bitcoin Cash, kısa vadede düşüş trendine sahipken Chainlink ve Polygon haftalık en yüksek seviyelerine ulaşıp düşüş eğilimine giren altcoinler arasındaydı.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash, güne  629 dolardan başladı ve 24 saatlik yaklaşık %2 düşüş kaydetti. Geçen ay boyunca, BCH alıcıları, trend çizgilerinde gösterildiği gibi, fiyat yükselen bir üçgen modelinde daha yüksek zirvelerle salınırken hareketlilik gösterdiler.

Ancak, önemli teknik göstergeler kısa vadede satıcıların lehineydi. Boğalar yükselen modeli sürdüremezse, fiyat 653.31 dolar olan ani direnç noktasının altında konsolide olacak gibi görünüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), 48 işaretinde yarı çizginin altındaydı ve bir düşüş trendine işaret eden bir görünüm. Ayrıca, sinyal çizgisi (turuncu) MACD’nin üzerindeyken, histogramda kırmızı sinyal çubukları yanıp sönerek bir satış gücünün varlığını gösteriyordu.

Ayrıca, Yönlü Hareket İndeksi (DMI) önceki okumalara karşılık geldi. Öte yandan, Ortalama Yönlü Endeks (ADX) çizgisi (kırmızı) 14 işaretinde durdu ve zayıf bir fiyat eğilimi gösterdi.

Chainlink (LINK)

LINK tokeni 27 doları aştıktan sonra, yeni direnç noktaları buldu ve yukarı yönlü bir fiyat yörüngesine girdi. LINK, son gün içinde beş haftanın en yüksek seviyesi olan 31$’a dokundu ve 30.42$’da ani direnci yakınında işlem gördü.

LINK, günlük ve haftalık grafiklerde sırasıyla %1,5 ve %9,94 artış kaydetti ve yükseliş eğilimlerini gözle görülür şekilde resmetti. Ek olarak, işlem fiyatı 20-SMA (Beyaz) ve 50-SMA (kırmızı) seviyesinin üzerindeydi ve bu da boğaların baskılarını sürdürmeye istekli olduğunu gösteriyordu.

Ancak, kilit teknikler artan satış gücü lehine işaret etti. RSI, güneye bakan aşırı alım bölgesine doğru 12 puan düştü.

Ayrıca, +DI Çizgisi üstün bir satın alma gücü gösterdi ancak bir düşüş trendi sergiledi. Ayrıca, Müthiş Osilatör, satın alma gücünün azaldığını ima eden kırmızı bir sinyal çubuğu yaktı.

Polygon (MATIC)

MATIC, son on günde oldukça hareketli bir fiyat yörüngesine tanık oldu ve direncini 1,672 $ olarak bularak dar bir aralıkta dalgalandı.

Altcoin 23 Ekim’de 6 haftanın en yüksek seviyesine ulaştığında boğalar piyasaya hakimdi. Kripto para, 1,584 dolardan işlem gördü ve son güne göre %2.50 kazanç kaydetti. Bununla birlikte, önemli teknik göstergeler satıcıların söz sahibi olduğuna işaret ediyordu.

RSI bir düşüş trendi üstlendi ve 58 işaretinde kaldı. Ayrıca, MACD düşüş eğilimine işaret ederken, Awesome osilatöründe kırmızı bir sinyal çubuğu yanıp sönmeye başladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin