bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 17 Eylül fiyat görünümü: BCH 470 dolar yoluna girebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 17 Eylül fiyat görünüme dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash son 48 saatte 460 dolar ile 425 dolar arasında fiyat hareketleri gösterdi.
  • BCH dolar karşısında 460 dolar seviyesini geçemeyince yeni güne düşüş ile başlayarak 440 dolar seviyelere kadar geriledi.
  • Düzeltme hareketleri olağan seviyesinde oluşursa BCH fiyatı 440 dolar destek seviyesinden yeniden yükselişe başlayabilir.
  • BCH/USD paritesi fiyat hareketlerine göre 440 – 450 dolar bandının BCH’nin gün içerisindeki hareketleri için önemli bir seviye olarak görüyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 1,41 oranında yükseliş gösterirken Bitcoin karşısında ise yüzde 1,52 oranında yükseldi.

Bitcoin Cash 17 Eylül fiyat hareketleri

Yeni güne düşüş ile başlayan BCH/USD paritesi bu hareketiyle 450 dolarda konumlanan 100 ve 200 basit hareketli ortalamalarının altına sarkmış durumda.

Gün içerisinde yakın vadeli fiyat hareketlerine göre 440 doların önemli bir destek olacağını tahmin ediyoruz. Eğer BCH 450 – 440 bandına tutunabilirse bu seviyeden yeni bir yükseliş hareketi başlatabilir. Aksi halde 430 dolara kadar bir sarkma görülebilir.

Yükseliş hareketinin bu seviyelerden başlaması ise geçtiğimiz hafta geçilemeyen 470 doların yeniden test edilmesini sağlayabilir. Fakat 470 dolar yolunda ilk etapta 450 dolar ve sonrasında 460 dolar dikkatle takip edilmeli.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Güne düşüşle başlayan BCH için saatlik MACD düşüşün devam edeceği sinyalini verirken Stoch göstergesi yönünü güney çevirmiş durumda. Stokastik osilatörün aşırı satım bölgesine girme hareketi düşüşün bir miktar daha devam edebileceğini gösteriyor. RSI ve CCI göstergelerinin de aynı yönde sinyaller verdiğini söyleyebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin