Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!
Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

Bitcoin, Cardano, Swipe fiyat analizi: 5 Nisan

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum, bu teknik gösterge bir döngü zirvesi sinyalini yakarken yörüngesini duraklattı. Sonrasında ortaya çıkan düzelme, çok fazla kaldıraçlı tüccarın tasfiye edilmesine neden oldu. Her şeye rağmen, her iki kripto para biriminin de hala bir üst hedefi var.

Bitcoin fiyatı yükseliş trendine devam etmeden önce küçük bir geri çekilme görüyor

Bitcoin fiyat rallisi, 8 Ocak’tan bu yana yükselen bir paralel kanalın içinde yer alıyor gibi görünüyor, çünkü iki yüksek tepe ve üç düşük dip oluşturdu.

Yazım sırasında, günlük grafikte kırmızı bir mum çubuğu şeklinde sunulan Momentum Reversal Indicator’ın (MRI) döngü tepe sinyali nedeniyle BTC düşüyor gibi görünüyor.

Bu kurulum, bire dört mum çubuğu düzeltmesini öngörür. Bu nedenle, düşüş trendi devam ederse, Bitcoin fiyatı büyük olasılıkla 50 Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve % 78,6 Fibonacci geri çekilme seviyesi ile çakışan 54.978 $ ‘lık desteğe yönelecektir.

Bu engelden bir sıçrama, amiral gemisi kripto para birimini % 37 oranında 75.300 dolar civarında üst trend çizgisine doğru itebilir ve MRI’nin çıkış hattında 67.600 dolarlık bir çıkış olabilir.

BTC/USD 1-day chart

Cardano fiyatı, ağ etkinliği arttıkça % 12 artış için bu noktayı savunmalı

Cardano, 4 saatlik grafikte birkaç gündür düşüş trendinde işlem görüyor ve fiyat şu anda boğalar için kilit bir destek seviyesinde bulunuyor. Zayıf fiyat hareketine rağmen Cardano, ağa katılan yeni adreslerin sayısında büyük bir artış gördü.

Cardano fiyatı, zincir içi metrikler güçlendikçe büyük bir patlama görebilir

4 saatlik grafikte Cardano fiyatı, 1,16 dolarlık kritik destek seviyesi ile azalan bir üçgen modeli oluşturdu. Dijital varlık bu noktayı her ne pahasına olursa olsun savunmalıdır ve çeşitli göstergelere göre oranlar boğaları desteklemektedir.

ada price

Geçtiğimiz hafta Cardano ağına katılan yeni adres sayısı, dijital varlığın yaşadığı önemli fiyat düşüşüne rağmen % 43 arttı. Aynı zaman diliminde aktif adres sayısı da % 30 artarak ADA alıcılarına üstünlük sağladı.

ada price

In / Out of the Money Around Price (IOMAP) grafiği, 4,6 milyar ADA hacmiyle 1,17 ila 1,20 dolar arasında önemli bir direnç alanı gösteriyor. Bu, alçalan üçgen modelinin üst direnç eğilim çizgisine denk gelir.

ada price

Üst sınırın üzerindeki bir kırılma, boğaların % 8’lik bir artışla 1,31 dolara yükselmesini sağlayacaktır. Bu hareket, modelin alt trend çizgisi ile üst sınırı arasındaki yükseklik referans alınarak hesaplanır.

Öte yandan, temel destek seviyesini 1.163 $ ‘da tutamamak, Cardano fiyatını hızla 1.06 $’ a çekecektir.

SXP, kritik arz bariyerini aşarak% 57 ralliyi tetikliyor

Swipe fiyatı, Pazar günü yükseliş konsolidasyonundan çıktıktan sonra kırıldı.

Swipe fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyelerini gözlüyor

Swipe fiyatı, son zamanlarda yükselen bir üçgen modelinden çıktığı için büyük bir boğa rallisinin eşiğinde. SXP alıcıları, agresif teklif emirleri nedeniyle daha yüksek dipler belirledi, ancak 3,8 dolarlık direnç seviyesi, altcoin’in yükselmesini engelledi.

Eğilim çizgileri kullanılarak düz besleme bariyeri bağlandığında yükselen bir üçgen desen oluşur. Teknik oluşum, 19 Şubat’taki yüksek pivot ile 23 Şubat’taki pivot düşük arasındaki mesafenin ölçülmesiyle belirlenen% 57’lik bir artış tahmin ediyor.

4.96 $ ‘lık Swipe fiyatı için hedef, bu mesafe 3.8 $’ lık kırılma noktasına eklendiğinde elde edilir.

SXP, birçok kez çıkmamasına rağmen Pazar günü % 32 artarak söz konusu seviyenin üzerinde yakın bir yerde ikna edici bir günlük mum çubuğu yarattı. Yazım sırasında, altcoin ufukta % 38’lik bir artışla 4,33 dolardan işlem görüyordu.

Boğalar SXP’yi Momentum Reversal Göstergesinin 4,68 $ ‘lık çıkış çizgisinin üzerine çıkarmayı başarırsa, bu mevcut yükseliş anlatısını onaylar ve Swipe’a patlama için bir platform sağlar.

SXP/USDT 1-day chart

Bu yükseliş görünümünün arka rüzgarı, artan günlük aktif adres sayısıdır ve bu, mevcut fiyattan SXP ile ilgilenen yatırımcıların arttığını gösterir. Bu metrik % 41 artarak 4 Nisan’da 447 yeni adresin Swipe ağına katıldığını gösterdi.

Swipe Daily Active Addresses chart

Dahası, son kırılma 3.74 $ ‘lık acil arz engelini bir destek engeline çevirdi. IntoTheBlock’un Global In / Out of the Money (GIOM) modeline dayanarak, daha önce burada yaklaşık olarak 18,7 milyon SXP tokeni satın alan yaklaşık 941 adres. Bu nedenle, bu yatırımcılar herhangi bir kısa vadeli düşüş baskısı için bir tampon görevi görecek.

Swipe GIOM chart

Her şey SXP’yi arıyor gibi görünse de, bir  Arz engelinin 3,8 dolara düşmesi söz konusu yükselişe neden olabilir. 3,32 dolarlık arz engelinin altındaki bir ihlal, 1,600 adresin elinde tuttuğu 30,8 milyon SXP tokenini “Para Dışı” olarak ortaya çıkaracaktır. Böyle bir hareket, bu yatırımcıları başabaş noktasına getirerek satış baskısını artırabilir.

Bu senaryoda, Swipe fiyatının 2.77 $ ‘dan % 61.8 Fibonacci geri çekilme seviyesine doğru % 16 düşmesi beklenebilir. Bu hareket, yükseliş görünümünü geçersiz kılacak ve düşüş trendi olasılığını artıracak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin