Uzman tahminleri: Bitcoin, bu kilit seviyelere hızla ulaşabilir!
Uzman tahminleri: Bitcoin, bu kilit seviyelere hızla ulaşabilir!

Uzman tahminleri: Bitcoin, bu kilit seviyelere hızla ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış bir kripto analisti olan Kaleo, Bitcoin’in geçen hafta boyunca güçlü bir yükseliş hareketi yaşadığını ve yükseliş ivmesinin yakın gelecekte de devam edeceğini belirti.

Hollandalı kripto şirketi Eight’ın CEO’su Michaël van de Poppe de benzer bir görüş paylaştı. Çarşamba günkü kripto hareketinin, 40.000 dolara doğru bir rallinin önünü açtığını söyledi. Van de Poppe, ABD’de Bitcoin madenciliğini öneren yasa tasarısının ralliyi körüklemiş olabileceğini açıkladı. Ancak, Bitcoin fiyatının yükselişini sürdürmeden önce bir an için geri dönebileceğini söyledi.

Birçok analist, tokenin 2023’ün başından bu yana %70 kazandıktan sonra bu yıl yeni bir zirveye ulaşabileceğini düşünüyor. Gemini baş strateji sorumlusu Marshall Beard, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşma şansının olduğunu bile söyledi. Beard, Kasım 2021’deki 68.990 dolarlık zirve yakalanırsa, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasının çok uzun sürmeyeceğini tahmin etti.

Yeni görünüm, Ocak ayının başından daha olumluydu. O zamanlar kripto endüstrisi yöneticileri, 2023’ün Bitcoin ve genel olarak endüstri için değişken bir yıl olabileceği konusunda piyasayı uyardı.

Sektör uzmanları, iyimserliğin kısmen Silicon Valley Bank’ın (SVB) patlamasıyla başlayan son bankacılık krizinden kaynaklandığını söyledi. Bölgesel borç veren, çoğunlukla teknoloji girişimlerine hizmet etti ve kriptoya önemli ölçüde maruz kaldı. Ancak, başlangıçta beklendiği gibi çökmek yerine, Bitcoin kriz sırasında ralli yaptı.

Kripto borsası Bittrex Global’in CEO’su Oliver Linch, “Bence ralli, insanların bankacılık sistemi tarafından çöküşlerle korkutulmasıyla açıklanabilir” dedi.

Bitcoin, Perşembe günü bir önceki güne göre yüzde üç düşüşle yaklaşık 27.700 dolardan işlem gördü. Kripto para fiyatı Çarşamba günü 28.500 doların üzerindeydi. Düşüş, Federal Rezerv’in 25 baz puanlık bir faiz artışı açıklamasının ardından geldi.

Analistler, bankacılık kriziyle yeniden ortaya çıkan durgunluk korkularının kripto gibi riskli piyasaları olumsuz etkileyebileceği konusunda uyardı. Bitcoin fiyatındaki artış kısmen zayıflayan dolara bağlandı. Bitcoin, yatırımcıların durgunluk korkuları nedeniyle fonlarını daha düşük riskli varlığa yatırmayı tercih etmesi durumunda gerçekleşebilecek olan dolar yükselirse fiyat baskılarıyla karşı karşıya kalacak. Yazım sırasında, Bitcoin 28.300 dolar seviyesinde işlem görüyor.

atozmarkets


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin