Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var
Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var

Bitcoin (BTC), düzeltme sonrasında umut vaat ediyor, XRP ise her şeye rağmen ayakta kalıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve altcoinler, nisan ayının başından beri bahar havasında. Hiç kimse bu beklenmedik fiyat artışını neyin tetiklediğinden tam olarak emin değildi (Bitcoin 2 Nisan’da yüzde 20’den fazla yükseldi), ancak birçoğu bu rallinin sağlam bir zemini olmayacağını tahmin etti. Bununla birlikte, kripto para birimi piyasa kapitalizasyonu son zamanlarda 186 milyar dolara yükseldi ve bu durum şüphecilerin yanlış olduğunu kanıtladı.

Bitcoin iyileşiyor

Bitcoin, yakın zamanda yapılan bir düzeltmeden sonra, neredeyse 5.000 doların altında bir fiyat düşüşüne yol açan iyileşme kaydetti. Şu anda, boğalar için ana hedef 5.350 dolardır, ancak önce yükseliş eğilimini pekiştirmek için direnç seviyesini aşmaları gerekiyor

EToro’dan Mati Greenspan, mevcut piyasa duyarlılığı hakkında yorum yaparken, havada hala heyecan olduğunu savunuyor. Forbes’e konuşan Greenspan şunları söyledi:

Aslında, benim görüşüme göre, en muhtemel senaryo şu anda yeni bir ürün yelpazesi oluşturmak veya umarım sürekli bir istikrar yakalarız … Piyasa açıkça hala heyecanlı.

Fundstrat’tan Tom Lee geçtiğimiz günlerde “Bitcoin Misery Index” in (BMI) 89’a (2016’dan bu yana en yüksek seviyesi) ulaştığını ve bunun başka bir boğa koşusuna işaret ettiğini söyledi.

Kötü haberler XRP’yi etkilemedi

11 Nisan’da, Japonya’daki en büyük beşinci banka olan Resona Bank, xCurrent’te çalışan Ripple tabanlı ödeme uygulaması MoneyTap’ın fişini çekti. Bu San Francisco merkezli kripto için bir gerileme olarak görülüyordu. Ancak, Resona Bank, Ripple’ın yerel belirteci XRP’i çok etkilemedi. Yazım sırasında, XRP fiyatı 0,32 dolar seviyesinin üzerinde sabit kalıyor ve artan ivmesinin, kripto fiyatını 0,34 ABD dolarına yükseltmesi olasıdır.

Diğer altcoinlerden bahsedecek olursak, CMC’nin ilk 10’u şu anda yeşil renkte ve Binance Coin grubun en iyi performans gösteren kripto para birimi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin